Decoreaza-ti dormitorul cu imaginatie

De la covoare cu modele la flori proaspete si piese de mobilier neconvenționale, toate adauga personalitate dormitorului tau si nu ai nevoie de un buget mare sau mult efort – doar un pic de creativitate. “Cât de creativ poti fi atunci când decorezi dormitorului este extrem de important,”, spune expertul in decoratiuni Nicole Hill.

“Stratificarea diverselor materiale – cum ar fi catifea, bumbac și lenjerie – cu modele face o atmosferă confortabilă,”, spune Hill. Pentru a crea un sentiment de coeziune în întreaga cameră, Hill recomandă modele care se potrivesc cu personalitatea ta tot în aceeași paletă de culori generala. “Cu cat e mai stratificata o cameră, cu atat mai confortabila devine,” explica Hill .

 

Decoreaza-ti dormitorul cu imaginatie

 

Operele de arta sunt una dintre cele mai simple moduri de a personaliza dormitorul , deoarece este o formă extrem de personala de exprimare – atât pentru artist cat și pentru cumpărător. Alegeți picturi, sculpturi, desene sau fotografii care vorbesc despre voi. “Un tablou unic sau un semineu vintage este un aspect destul de tipic în dormitor,” spune Hill. Piețele de vechituri, și magazinele de antichitati sunt locuri minunate pentru a găsi comori accesibile, care vor face diferenta in dormitor.

 

Decoreaza-ti dormitorul cu imaginatie

 

Iluminatul, evident, seteaza starea de spirit într-un dormitor, “mărturisește Hill, care preferă lămpi de epocă ciudate și felinare de hârtie și lumini înșirate deasupra capului , în loc de surse de lumină tradiționale.O iluminare perfectă face toata diferenta in dormitorul tau , deci ia în considerare sursele de lumină neconvenționale pentru a obține efectul căutat.

 

Decoreaza-ti dormitorul cu imaginatie

 

Florile proaspete pot adăuga o explozie de culoare și fantezie în camera ta. Deși varietatea depinde de personalitate, evident, florile sunt ceva deosebit de fermecător in stare verde. “Florile de la noptiera sunt o necesitate pentru mine”, spune Hill. “Ele ridica moralul și adaugă o notă de romantism în cameră.”

Chiar daca esti limitata la spatiu, accesorizeaza dormitorul cu mai mult decât un pat, noptiera si comoda. Un mic colt al camerei desemnat pentru a citi sau savura ceaiul iti permite să petreci mai mult timp în dormitor. Sfat rapid: Lumanari parfumate și iluminat slab, sunt un mod simplu de a adăuga o ambianță relaxantă la un dormitor.

 

Decoreaza-ti dormitorul cu imaginatie

 

Foloseste-ti imaginatia atunci când mobilezi dormitorul. De exemplu, un dulap ieftin poate deveni cu ușurință ceva deosebit după ce a fost repictat. În plus, un scaun poate găzdui un turn de cărți în loc de o bibliotecă tradițională. “Am preferat un teanc de valize de epocă și un trunchi vechi langa pat, deoarece acestea sunt mult mai interesante decât mobilierul tradițional și au spatiu dublu de depozitare,” spune Hill.
În plus , un covor oferă un loc confortabil pentru picioarele tale și adaugă caracter dormitorului. Hill preferă covoare pufoase Flokati de dragul confortului, dar ea recomandă, de asemenea, decorarea cu covoare cu model.

Alege o culoare preferata și utilizeaz-o cu îndrăzneală. Rezultatul este o utilizare dramatică și proaspătă de culoare pe un fundal neutru. Alegerea culorilor din aceeași familie are un efect similar (de exemplu, smarald, mentă și verde spuma de mare sau diferite nuante de albastru).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *