Testeaza-ti sufletul pereche

Poate lăsa șosete murdare pe podea, dar cel puțin iti deschide ușa . Cand vine vorba de relatii, luați bunele cu relele. Dar când întâlnești cu un tip despre care crezi ca ar putea fi Mr. Right, cum a faci pentru a determina dacă el este într-adevăr cel destinat să-și petreacă restul vieții cu tine?

Ne-am dus la experți pentru a afla cum să aflam dacă un tip este cu adevărat Mr. Right, sau pur și simplu Mr. Right Now. Aici sunt  cateva  teste pe care sufletul pereche trebuie să le treacă.

 Testul cavalerismului
Patti Stanger, autor al Matchmaker Millionaire, spune ca nu a murit cavalerismul.
“Lucruri ca deschisul ușii mașinii sau ca  iti ofera partea lui de mancare atunci cand esti la un restaurant, toate acestea sunt semne importante pentru a ști dacă în cele din urmă te va trata corect”, spune Stanger.

Și în acest caz special, faptele vorbesc mai tare decât cuvintele. “Cuvintele sunt adesea folosite ca un substitut pentru acțiunile romantice, dar sunt goale fără fapte,”, spune specialistul in relatii Andrew Spanswick.

 

Testeaza-ti sufletul pereche

 

Testarea prieteniei
O relație bună are nevoie atât de o minte puternică cat și conexiune corporala. “Ai mai vrea să stai cu această persoană, chiar dacă nu a fost interesanta sexual pentru tine?” întreabă “relationshipologistul” Lindsay Kriger.
O personalitate rea, e rea pentru totdeauna, adaugă ea. “Cele mai bune relații sunt cu oameni care ne pot fi cei mai buni prieteni”, spune Stanger.

Testarea banilor
Nu e de mirare că statisticile arată argumente ca banii sunt o problema în multe căsătorii. Deci, Stanger sfatuieste sa afli unde stai înainte de a face acele jurăminte. “Cum vă cheltuiți banii? Sunteți de acord și faceti compromisuri chiar dacă el este protectorul si tu esti cheltuitorul? Toate acestea sunt întrebări importante atunci când sunteți pe cale de a începe orice relație serioasă “, spune Stanger.
“Iresponsabilitatea financiară va crea stres de-a lungul vieții și privarea de multe lucruri”, spune psihoterapeutul Tina Tessina. “Dacă el joaca jocuri de noroc sau chiar ii arunca pe cele mai noi jucării tech atunci când vrei sa asiguri viitorul tau financiar, relația nu va funcționa”, adaugă ea.

 

 

Testeaza-ti sufletul pereche

 

Testarea valorilor de familie
Nu vă doriti același număr de copii sau deloc? Se așteaptă sa te convertesti de la catolicism la iudaism? “De la religie la menținerea gospodăriei, sex, și copii, trebuie să  împărtășiti aceleași valori fundamentale și credințe atunci când vine vorba de angajament”, spune expertul in relatii Kailen Rosenberg.

Testul de dragoste Titanic
Stanger spune să-ti imaginezi acest scenariu ipotetic: Nava se duce în jos și tu ești în apă, îngheți. Iti va oferi el bucata de lemn pentru a-ti salva viața? Suna dur, dar de asta este nevoie pentru a sustine un parteneriat pe tot parcursul vieții. “Când el te iubește atât de mult încât ești singura de care îi pasă, e dovada că ești prima prioritate”, adaugă ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *