Tipuri de barbati pe care ii intalnesti online

Site-urile online de dating au devenit o parte a peisajului intalnirilor si pot fi o alternativă în cazul în care te-ai saturat sa  te intalnesti cu aceleași tipuri de băieți, atunci când a mergi în cluburi vinerea seara. Dar, la fel ca și in viața reală, pe scena intalnirilor, există la fel de multe tipuri de barbati pe care ar trebui sa ii eviti pe site-urile online, de asemenea. Aici gasiti un ghid pentru unele dintre cele mai memorabile tipuri cu care poti avea de-a face .

Dezamagitul

Tipul ăsta vorbeste intruna de ultima lui prietena. El răspunde la fiecare întrebare invartindu-se in jurul a ceea ce el obișnuia să facă cu ea, ce lucruri ii placeau, și cât timp au fost împreună. El jură că vrea să incheie subiectul dar nu pot trece douăzeci minute fără să iti spuna o altă poveste despre cum el a crezut că va dura pentru totdeauna. El vorbeste neincetat despre modul oribil in care ea a pus capăt relației lor, și scuipa venin incat devine, de-a dreptul infricosator.

 

Tipuri de barbati pe care ii intalnesti online

 

Insistentul

La cinci minute după ce începeti sa vorbiti pe chat, el declară că a găsit dragostea vieții sale. De fiecare dată când te conectezi el este acolo si te așteaptă. El vorbeste despre cum sa se mute mai aproape de tine, și vrea să știe tot ceea ce ai făcut și cu cine. El pare gelos, chiar dacă ați schimbat doar patru sau cinci mesaje. Singura modalitate de a scăpa de acest tip este să-l blochezi.

Casatoritul

Este aceeași poveste veche. Soția nu il înțelege, sau nu mai fac sex pentru ca ea are o “afectiune”. El te suna de pe numere de telefon ciudate, la sfârșit de săptămână și este ciudat si tăcut. Face aceasta,pentru ca este căsătorit. El vrea ce-i mai bun din ambele parti și vei sfârși prin a fi rănita.

 

Tipuri de barbati pe care ii intalnesti online

 

Tipul in criza varstei mijlocii

El este, probabil, recent divorțat , un pic mai în vârstă, și vrea să recupereze tinerețea. El vrea o fată tânără, ca sa poata uita faptul că este mai în vârstă. Unii vor folosi activele lor monetare pentru a obține intalniri, oferă cadouri de lenjerie sau bijuterii sau chiar bani pentru a-ti plăti facturile  sau pentru a te instala intr-un apartament. Fie că încearcă să-și recapete tinerețea  sau să devină iubitul tau, tipul ăsta   trebuie evitat.

Imaturul

El este un jucător. El iubește fotbalul, berea, baseballul, berea, masinile, berea, cursele, berea, ei bine, ti-ai dat seama. El nu s-a maturizat și nu intenționează să o faca. Ideea lui de intalnire este sa beti ceva și apoi sa faceti sex.Vrei o conversație? El ar putea fi interesat sa aiba una cu tine, dacă este vorba de cât de mult poți bea sau ce pozitii sexuale vrei să încerci. Nu incerca să ai o relație cu tipul ăsta imatur, ca el se va schimba de îndată ce ați făcut sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *