Inapoi la un Craciun traditional

Cu atat de multe tehnoligii care ne-au inundat casele, este greu sa pastran legatura vechiului cu noul. Copiii nostri invata atat de repede incat e imposibil sa le facem fata. Multi copii de 5 ani stiu sa operze pe iPhone mai bine decat parintii lor. Incearca un Craciun traditional anul acesta. Sunt atat de multe cine in familie in care telefoanele suna incontinuu. Pentru doar o singura zi pe an, ar fi dragut sa iti petreci timpul cu familia, nu cu telefoanele.

Fata in fata, nu Facebook:

Petreceti timp de calitate impreuna acest Craciun, pentru a-l face extraspecial. Si nu, nu vorbim despre aplicatiile iPhone. Incearca sa limitezi folosirea smart phone-urilor sau aparatelor similare in timpul sarbatorilor. In loc sa daruiesti ultimul tip de iPhone sau smart phone, incearca o jucarie educationala sa le ajuta mintea sa creasca.

Inapoi la un Craciun traditional

Felicitari si decoratiuni facute acasa

Daruieste rudelor tale o superba felicitare facuta manual in acest Craciun, ca sa le arati cat de mult ii iubesti. Felicitarile confectionate manual aduc o nota personala, si sunt mult mai mult pretuite decat cele electronice. Petrece-ti timpul cu familia facand felicitari manuale si cu rudele. Copiii pot avea nevoie de ajutorul tau ca sa le taie si sa le lipeasca.

Inapoi la un Craciun traditional

Portret de familie costumati in  Mos Craciun
Faceti un grup impreuna pentru o fotografie costumati in mosi, chiar daca copiii sunt mari. Aceasta imagine va va oferi amintiri care dureaza. Aduceti-va aminte de Craciunurile trecute, decorandu-va bradul an de an cu portretele de familie.

 

Inapoi la un Craciun traditional

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *