Trenduri in frumusete de care sa te feresti

Cine nu vrea sa arate superb, sa fie tânără și frumoasă? Aproape toți oamenii, în special femeile sunt foarte constienti de aspectul lor, astfel ca încearcă mereu tehnici noi de sănătate în acest scop, cum ar fi diete noi, rutine de antrenament noi și noi moduri de a face stilul lor de viață mai sănătos și mai ușor de întreținut. Dar, nu reusesti intotdeauna si ar putea fi foarte periculos si nesanatos, în viitorul apropiat sau mai târziu, sa incepi sa exagerezi. E bine să avem grijă de corpul nostru și de sănătate, și să restabilim nivelul de hidratare și elasticitate a pielii, Iata trei  tendinte periculoase pentru sănătate pe care nu ar trebui să le urmam.

Injecțiile cu silicon

Chirurgia plastica este o piață în creștere în multe state, în care prețul unui medic cu experiență este la îndemâna femeilor care sunt disperate să arate intr-un anumit mod.Cu 3-4 ani în urmă, o piață neagră de injectii cosmetice au fost descoperite de către medici din New Jersey atunci când unele femei au prezentat infectii ale pielii si abcese pe fund. Oricare dintre autoritățile medicale nu a aprobat preparate injectabile de silicon a feselor, deși cererea pe piața neagră, în principal, a dansatoarelor exotice a dus la operațiuni eșuate și decese în ultimii ani. Acest tratament cu creștere rapidă are menirea de a mări posteriorul, și se efectuează adesea de către persoane neautorizate. Știm cu toții foarte bine că procedura medicala are multe riscuri, asa ca este mai bine sa o facem cu un medic autorizat.

 

Trenduri in frumusete de care sa te feresti

Bronzul artificial

Ar trebui să fim foarte atente atunci când ne expunem la orice fel de lumina ultravioleta, indiferent dacă sunt aparate de bronzat, solar, sau altele. Deși bronzul natural va ofera o stralucire sanatoasa, mai multe riscuri de sănătate sunt legate de utilizarea saloanelor de bronzare. Daunele cumulative cauzate de radiațiile UV pot duce la îmbătrânirea prematură a pielii cum ar fi pete maro, piele flasca, riduri etc. Există, de asemenea, risc crescut de a face două tipuri de cancer de piele – 29% mai multe sanse de a dezvolta carcinoame cu celule bazale, și 69 la suta mai multe sanse de a dezvolta celule scuamoase-carcinoame.. Riscul este mai mare la femei, în special pe fondul varstei de 20 si 29 ani. De asemenea, razele ultraviolete pot provoca leziuni la ochi. Leziuni oculare, sau arsuri ale corneei si keratita sunt, în general, dezvoltate ca urmare a expunerii la radiații crescute. Radiatiile puternice din saloanele de bronzare pot genera, de asemenea, efecte nocive asupra sistemului imunitar al organismului.

 

Trenduri in frumusete de care sa te feresti

Pedichiura cu pesti

O pedichiura cu pești, de asemenea, numit si centru spa cu pești, presupune punerea picioarelor într-o cadă de apă plină cu pește mic numita Garra rufa. Uneori Garra rufa este menționat “pește medic”, pentru ca mananca pielea moarta. O recentă analiză la spa-uri din toată Marea Britanie a aratat ca s-au gasit bacterii rezistente la antibiotice, cum ar fi Vibrio cholerae, Vibrio vulnificus, S. agalactiae și, de asemenea agalactiae Streptococcus, care poate provoca pneumonie și alte infecții severe. Rezervoarele de apă ale peștilor au micro-organisme și bacterii răspândite in apa de spa. Dacă o persoană este infectata cu un virus de sânge cum ar fi HIV sau hepatita si sangereaza in apa, bolile ar putea fi transmise. Pedichiura spa cu pești a fost interzisa în câteva state din SUA, inclusiv Washington, Texas, New Hampshire si Florida, din cauza fricii ca infectiile s-ar putea raspandi prin răni deschise.

 

 

Trenduri in frumusete de care sa te feresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *