Viitorul tehnologiei in frumusete

Frumusetea este o parte natura și o parte stiinta. Și procedurile și produsele potrivite iti pot spori frumusețea și corecta defectele și să te ajute sa arati bine. Tehnologia din frumusete a fost în creștere rapidă și s-a extins în ultimii ani, iar femei și bărbați deopotriva au investit   mulți bani în această tehnologie pentru ingrijirea parului, ingrijirea pielii, anti-îmbătrânire, și o serie de alte proceduri. Iata care este viitorul tehnologiei in frumusețe.

Tehnologia de potrivire a culorilor

Este adesea dificil sa alegi fondul de ten, fardul de obraz, fardul de ochi și alte produse pentru a se potrivi cu tonul pielii. Inovatoarea tehnologie Sephora și Pantone COLOR IQ elimină nevoia ghicirii de a alege nuanțe de machiaj și tonuri. Acest dispozitiv scanează suprafața pielii și îi atribuie un număr de SKINTONE oficial pe care il aveti, apoi în sistem găseste toate potrivirile de machiaj. Aceasta tehnologie se extinde și ar trebui să fie văzuta în cele mai multe, dacă nu toate magazinele Sephora în următorii câțiva ani.

 Botox

Utilizarea Botoxului pentru a opri și a corecta ridurile devine din ce în ce mai populara, deci nu e de mirare că medicii și cosmetologii perfecționeaza utilizarea acestuia. Dr. Vicki Rapaport a decis să lanseze la Los Angeles “primul Botox, numit BAR SKN. Femeile pot avea injectiile cu Botox la pauza de masă, fără o programare și să obțină intr-o clipă reintinerirea. Aceste tipuri de locații sunt tot mai frecvente.

 

Viitorul tehnologiei in frumusete

 

Laser resurfacing

Resurfacingul este o modalitate buna de a elimina cicatrici, acnee, riduri, pori dilatati, si alte imperfectiuni ale pielii. Se poate dezvălui o piele sanatoasa, care este sub suprafață. Cu ani în urmă acest resurfacing a fost făcut cu un tip dur de perie care a fost dureros și iritant pentru piele, și cristale fine s-au folosit în schimb. Acestea au fost mult mai ușoare pentru piele, dar totusi, dure. Peelingul chimic de astăzi și laser resurfacing sunt mai frecvente, deoarece acestea sunt mai ușoare pe piele, mai ușor de controlat, și dau rezultate mai bune, cu mai putina durere. Asteptati-va la mai multe opțiuni resurfacing în viitor.

Epilarea cu laser

Rasul nu face nimic pentru îndepărtarea părului pe termen lung, și trăgând afară rădăcinile poate provoca cicatrici în timp ce parul creste înapoi în cele din urmă, oricum. Epilarea cu laser distruge radacinile firelor de par pentru indepartarea parului permanent. Așteaptă ca tehnologia sa avanseze si va fi mai ușor pentru piele și va putea fi folosita si la domiciliu.

 

Viitorul tehnologiei in frumusete

 

Silueta 

Cu cat chirurgii cosmetici devin mai calificați in îndepărtarea grăsimii și a celulitei, ei de fapt, incep sa modeleze corpul , mai degrabă decât doar anumite zone. Astăzi, un medic ar putea elimina zonele de grasime din jurul taliei pentru o silueta clepsidra sau pe partea inferioară a abdomenului sau feselor. Asteptati-va ca acest tip de serviciu sa devina mai popular și mai precis si cu cat procedurile de indepartare a grăsimii sunt folosite mai des, pacienții se așteaptă la rezultate mai bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *