Economiseste bani la nunta ta

O nunta poate fi una dintre cele mai mari cheltuieli care vă confruntați ca si cuplu, de obicei, a doua dupa o casă. În unele cazuri ai putea cheltui mai mult in ziua nuntii tale decât pe o masina noua! Cu atât de multe costuri pentru doar o zi, nu este de mirare ca femeile incearca sa economiseasca cât mai mult posibil. Luați în considerare câteva modalități simple pentru a economisi bani la nunta.

Uita-te peste lista invitatilor și asigura-te ca ai selectat cât mai mult posibil. Fii ferma cu membrii familiei care doresc să invite colegii lor și rude îndepărtate. Nunta ta ar trebui să fie cu oameni care sunt importanti pentru tine, nu gazduirea unui eveniment social pentru întregul oraș! Cu cat mai puține persoane ai pe lista de invitati, cu atat mai puține costuri vei avea pe alimente, băuturi, și așa mai departe.

Organizeaza un bufet, mai degrabă decât o masa, pentru ca acest lucru este aproape întotdeauna mai ieftin și nu necesită personal care sa serveasca. Redu numărul de elemente pe care le servesti. De obicei, un fel de mâncare din carne și un fel de mâncare cu peste e mai mult decât suficient. Unii considera ca un bar este potrivit, dar se poate limita alcoolul care se va servi pentru a economisi bani și pentru a asigura oaspeților tot ce e necesar. Poti organiza un “bar alb”, cu doar o selecție de vinuri și martini, mai degrabă decât un bar complet. Unele familii opteaza fara alcool din cauza persoanelor care au probleme de dependenta de alcool, asa ca nu ezitati sa incercati si acest lucru.

 

Economiseste bani la nunta ta

 

Asigura-te că mergi devreme sa cauti o rochie și nu respinge reducerile. Unele magazine au de multe ori rochii de designer la o fracțiune din preț, sau ai putea găsi o rochie foarte frumoasa, care este la fel de acceptabilă ca si una de designer de lux, dar cu costuri mult mai mici. De aceea, trebuie neaparat sa începi devreme. Ai posibilitatea să economisesti, de asemenea, prin a alege o rochie mai puțin formala, cu mai puține detalii și înflorituri.

Cumpara obiecte folosite cât mai mult posibil pentru nunta ta. Magazinele eBay și Craigslist sunt bune pentru lucruri, cum ar fi un voal sau diadema, pantofi, o geantă de mână, și bijuterii. Uneori, elementele vintage sunt chiar mai frumoase decât cele noi, deci din nou, nu respinge aceste site-uri.

 

Economiseste bani la nunta ta

 

Realizeaza tu unele elemente pentru a economisi bani. Poți crea aranjamente florale frumoase pe cont propriu, cu putina ingeniozitate și un pic de ajutor. Căuta on-line aranjamente  florale  de nunta si ai putea fi surprinsa de elementele pe care le vei vedea, făcute cu lumanari, oglinzi, borcane de sticlă, și o serie de alte elemente pe care le ai pe acasa.

Economiseste cu buchetul, alege un buchet proaspat de la un florar, mai degrabă decât un buchet personalizat. Leaga o lungă panglica de satin alb sau roșu în jurul unui buchet cumparat de la magazin pentru o notă dramatică. Toate aceste sfaturi iti vor salva sute, daca nu chiar mii de lei pentru ziua nuntii tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *