Vizita mea memorabila la cascada Niagara

Cascada Niagara e unul din acele locuri pe care mi-am dorit sa le vad intreaga viata si am fost determinata sa fac tot ce e posibil sa ajung , iar in final am reusit sa vizitez destinatia mea de vis. Dar nu mi-am imaginat ca voi avea nevoie de mai mult de sapte zile ca sa explorez intreaga zona . Bineinteles ca cea mai mare atractie este cascada indiferent daca te afli pe partea cu Canada sau pe cea cu America. Am ales sa vizitez cascada in ambele tari incepand cu Statele Unite si cascada mai mica Valul miresei, apoi am trecut la partea din Canada care este mai mare -Horseshoe Falls.

Vizita mea memorabila la cascada Niagara

Aventurandu-ma de-a lungul Rainbow Bridge in partea canadiana, am luat ambarcatiunea Maid of the Mist. Cei 600 de pasageri de pe barca, ce calatoreau la baza cascadei au avut o priveliste extraordinara, apa crea  curcubeie perfecte care pareau ca transcend din paradis.

Vizita mea memorabila la cascada Niagara

 

Si daca nu iti este teama de inaltime, iti sugerez sa urci in varful Skylon Tower ca sa vezi privelistea completa a intregii regiuni Niagara.
Desi Niagara este cu siguranta potrivita pentru copii, de asemenea, are o viata de nopate impresionanata. In primul rand, pe partea americana, am cinat la cunoscutul Hard Rock Cafe, unde a cantat o formatie grozava, apoi am petrecut cele cateva nopti ramase in Ontario la Clifton Hill, una dintre cele mai cunoscute regiuni din Niagara.

Vizita mea memorabila la cascada Niagara

Clifton Hill e locul ideal pentru familii, in timpul zilei se pot vizita muzee de ceara, teatre, restaurante, dar odata ce soarele apune, e locul perfect pentru adulti, sa se bucure de muzica, bautura si distractie.

Mergand in Nevada, Las Vegas, m-am intrebat daca exista vreun cazino in Niagara care sa-mi satisfaca asteptarile. Nu a trebuit sa ma intreb prea mult, deoarece erau cateva din care sa aleg, sa joc bingo, care e preferatul meu.

Vizita mea memorabila la cascada Niagara

Aproape de Clifton Hill se afla cazinoul Niagara pe Falls Avenue in Ontario , caracterizat prin bufeturi, muzica live si mult entertainment, showuri in fiecare joi, mese de joc multiple si 1700 de aparate care sa te tina ocupat.

Perioada in care e cel mai vizitata de turisti este in timpul verii. Poti sa te astepti la mari multimi de oameni in iulie, dar nu toate atractiile sunt deschise tot timpul anului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *