5 reguli in moda care au fost incalcate

Moda se schimba, si lucruri considerate nepotrivite in trecut sunt normale acum. Fiecare regula pe care bunicile noastre o urmau orbeste e incalcata acum. Si asta nu e rau cand oamenii incalca regulile si inventeaza ceva nou, isi exprima unicitatea si personalitatea si fac ca lumea sa fie mai interesanta. Sa vorbim despre 5 reguli in moda pe care nu le urmam acum, dar cu siguranta, generatia trecuta a facut-o.

Regula nr.1: Nu amesteca imprimeurile
Aceasta regula este putin invechita, avand in vedere ca toata lumea amesteca imprimeurile, nu numai fashionistele si blogeritele, dar si designerii chiar pe podium. Uita-te la colectiile Mary Katrantzou, Peter Pilotto, D&G, Betsey Johnson si Preen si vei vedea cat de stilat si frumos arata o combinatie de imprimeuri. 5 reguli in moda care au fost incalcate

Regula nr.2: Cu cat esti mai in varsta, cu atat ar trebui sa fie fusta mai lunga
Tehnologia in frumusete a avansat atat de mult, incat o femeie de 40 de ani poate arata acum ca la 25 de ani, iar corpul ei poate fi tonifiat si in forma. De exemplu, Jennifer Aniston, Andie McDowell, ori Claudia Schiffer arata mai tinere decat unele dintre prietyenele noastre de 20 de ani. In plus, Joan Collins a spus o data ‘Varsta e doar un numar.’ Si daca arati minunat, de ce sa ascunzi asta, pentru ca unii considera ca e nepotrivit sa iti arati corpul? Daca picioarele tale arata grozav, pune-le pe display!
5 reguli in moda care au fost incalcate


Regula nr.3: Ar trebui sa iti asortezi pantofii cu geanta

Cu ceva vreme in urma, aceasta regula era cu adevarat importanta, si nimeni nu o incalca. Acum, totul s-a schimbat. Nu ne mai asortam pantofii cu geanta. Putem face chiar opusul-adaugam un contrast intre cele doua.
5 reguli in moda care au fost incalcate


Regula nr.4: Nu purta niciodata sosete cu pantofi decupati in fata

Multe femei poarta ciorapi sau sosete cu sandale, inclusiv staruri ca Rihanna si Alexa Chung. Asemenea combinatii pot sa arate invechite, dar asigura-te ca nu arata toate degetele, acest lucru e complet de neiertat.

5 reguli in moda care au fost incalcate
Regula nr.5: Lenjeria nu ar trebui sa se vada sub haine
Aceasta regula este foarte veche si nu prea urmata de de fashioniste. Designerii au creat piese vesrtimenatre stilate din materiale care arata totul de dedesubt. Nu e nimic gresit la asta. Doar asigura-te ca porti un sutien frumos sub bluza sau top. Cat despre fustele transparente, acestea sunt nepotrivite. Indiferent cat de frumosi ar fi chilotii tai, nu trebuie aratati.
5 reguli in moda care au fost incalcate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *