Semne ca inca o mai iubeste pe fosta prietena

Majoritatea oamenilor tind să mențină nimic mai mult decât o prietenie cordială cu foștii lor, dar descoperi că prietenul tău actual pare foarte atașat de fosta prietena lui sau fosta soție. Cum știi dacă sunt doar prieteni si de unde stii daca e un semn de avertizare ca el mai are sentimente pentru ea?

Cât de mult vorbește iubitul tău despre fosta lui prietena sau soție este un semn sigur de cât de mult acea persoană este în mintea lui. Noi vorbim despre ceea ce ne gândim mai mult, despre școală sau serviciu, sau locul de muncă. Daca te gandesti la planurile din vacanta viitoare, vei vorbi foarte mult despre acestea. Dacă prietenul tău se gândește la fosta lui prietena, el va vorbi despre ea, mai mult decât vorbește despre alte lucruri.

 

Semne ca inca o mai iubeste pe fosta prietena

 

Daca petrece o gramada de timp, vorbind fără încetare de fosta prietena, mai mult decât este necesar, este un semn că el încă mai are sentimente pentru ea. Nu este neobișnuit pentru cineva sa tina legatura la telefon sau sa se intalneasca cu foștii ocazional la o ceașcă de cafea sau sa ia masa de prânz împreună, fără a fi sentimente reale între ei. Cu toate acestea, daca se vad regulat în fiecare săptămână sau mai mult decât o dată pe lună poate fi un semn rău. După ce s-au despartit nu există nici un motiv de a fi prea implicat în viața unei relații din trecut. Singura excepție de la acest lucru este în cazul în care au copii împreună și au nevoie sa discute chestiuni legate de ei, sau alte aspecte legate de afaceri.

Prietenul tău te poate compara, de asemenea, in mod nefavorabil cu fosta prietena sau soție. El poate vorbi despre modul în care ea a fost o bucatareasa mai buna sau se purta mai bine cu copiii, sau părea să-l înțeleagă mai mult. El poate sa o puna pe fosta pe un piedestal iar acest lucru înseamnă că are sentimente pentru ea.

Problemele din relatia voastra pot semnala, de asemenea, sentimentele lui pentru fosta. Dacă el pare ca s-a îndepărtat de tine, nu se angajeaza a fi un partener cu drepturi depline, sau ezită să ia relatia voastra in serios, poate avea sentimente pentru fosta iubita. El poate fi chiar spera sa se impace cu ea, motiv pentru care păstreaza relația voastră la un nivel mai jos decat ar trebui.

Dacă bănuiesti ca are sentimente semnificative pentru fosta, întreaba-l despre asta și asculta ceea ce spune. El poate să nu realizeze că vorbeste tot timpul de ea sau ca te deranjeaza, astfel ca trebuie sa lamuriti aceste aspecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *