Lumea decorativa a oglinzilor

Decorarea cu oglinzi este un mod minunat de a face casa să pară mai luminoasa și mai spațioasa. Descoperiti moduri versatile de utilizare a oglinzilor într-un decor in casă.

Au trecut zilele în care oglinzile au fost luate în considerare  ca nimic altceva decât obiecte de utilitate. În prezent, oglinzilor li se acordă o atenție cuvenită atunci când se planifică decorarea casei – la urma urmei, aspectul general al unei camere poate depinde în mare măsură de mărimea, forma și poziționarea unei oglinzi. Simple sau decorative, oglinzile sunt un mod fantastic de a adăuga mai multă lumină, precum și spațiu vizual și adâncime la orice cameră.

 

Lumea decorativa a oglinzilor

 

Iată câteva sfaturi și idei pentru utilizarea oglinzilor într-un decor

Dacă aveți de gând să utilizati oglinzi decorative, asigurați-vă că selectati cadrele care se potrivesc cu stilul camerei. De exemplu, pentru a completa un decor nautic sau tropical, alege o oglindă încadrată în scoici. Sau, dacă aveți o casă generoasa cu mobilier bogat ornamentat și covoare luxuriante orientale, veți dori să alegeți un cadru ornamental tradițional . Sau în cazul în care perdelele, covoarele si tapiteria au modele florale, poate doriți să alegeți o oglindă cu un cadru decorativ similar .
Atunci când introduceti o oglindă, luati în considerare întotdeauna ce se va reflecta. În mod ideal, oglinda ar trebui să reflecte doar elemente atractive, cum ar fi un tablou frumos, de exemplu. Ia în considerare introducerea unei oglinzi vizavi de fereastra pentru adaugarea de lumina in plus, sau intrarea principală pentru creșterea spațiului vizual al camerei.

Lumea decorativa a oglinzilor

 
Pentru a face o scară îngustă sau hol mai larg, atarna oglinzi pe ambele părți, de preferință, chiar vizavi.
De asemenea, pentru a face o camera sa para mai mare decat este in realitate, pune oglinzi mari pe pereți opuși, sau pune oglinzi vizavi de intrarea în cameră. Ideile sunt practic nelimitate.
Luați în considerare gruparea oglinzilor mici împreună – asigurați-vă că acestea se potrivesc în dimensiune și formă, sau puneti un detaliu comun, cum ar fi culoarea cadrului. Veți ști că le-ati asezat corect, în cazul în care toate oglinzile din grup creaaza un aspect armonios.

 Lumea decorativa a oglinzilor

Dacă sunteți cu adevărat într-o stare de spirit pentru a experimenta, incercati decorarea tavanului cu un mozaic oglinda – se va completa pentru orice tip de iluminat și va face ca încăperea să pară uimitoare, cu ciorchini de lumină reflectată în jur.
Foloseste oglinzi in miniatura decorative pentru a stiliza perdelele, mobilierul și perne, fete de masa, etc
Oglinzile decorative pot fi combinate cu picturi pentru a decora spatiul cu o canapea sau un șemineu.
Amintiți-vă că oglinzile pot fi personalizate, foloseste asta in avantajul tau – Ia o oglinda de exact dimensiunea și forma dorită și fa-o punctul central al camerei . Chiar și un cadru poate fi personalizat- făcut în conformitate cu specificațiile tale!
Asigurați-vă că majoritatea (dacă nu toate) oglinzile sunt amplasate la o înălțime corespunzatoare – având atât de multe oglinzi în jur si a nu va putea reflecta in ele poate fi frustrant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *