Alege palaria de vara in functie de forma fetei

Palaria e un accesoriu care joaca atat rol estetic cat si practic. Toate femeile pot sa arate bine cu o palarie daca este aleasa corect. Trucurile pe c are vi le oferim aici sunt pentru a te ajuta sa intelegi sui sa alegi stilul unei palarii care se va opotrivi cu forma fetei tale si te va face sa arati uimitor. Cu recentele schimbari de clima in multe regiuni a devenit cu adevarat imprevizibila si mult mai calda vara decat inainte. Deci, este esential sa ne protejam de razele extrem de fierbinti ale soarelui. O palarie e accesoriul perfect pentrua evita razele dar multe femei prefera sa nu poarte din cauza ca cred ca nici un stil nu li se potriveste si nu arata bine cu ele. Asta este total fals, iar in acest material vei invata cateva trucuri despre cum sa iti alegi o palarie de vara in functie de forma fetei.

Palarii pentru fata ovala
Daca ai forma ovala a fetei poti sa te simti norocoasa, deoarece vei arata grozav cu aproape toate fornele si stilurile de palarii. Incearca stilurile newsboy,  fedoras, deoarece acestea sunt must-haveurile verii. Poarta-le in diferite feluri, in spate sau pe o parte. Singurul tip de palarie pe care ar trebui sa-l eviti este cel cu boruri mai in jos decat pometii.

Alege palaria de vara in functie de forma fetei

 

Palarii pentru fata in forma de inima

Fata in forma de inima este destul de versatila cand vine vorba de alegerea unei palarii. Incearca berete, cloches, si palarii madii pentru a da echilibru trasaturilor fetei. Alege palaria de vara in functie de forma fetei

Palarii pentru fata rotunda

Opteaza peentru palarii ca fedoras, cowboy si palarii de soare. Cel mai bun mod de a pura aceste palarii este sa le pui usor inclinate. Cele cu boruri largi trebuie evitate.

Palarii pentru fata dreptunghiulara

Fetele cu fata dreptunghiulara trebuie sa stea departe de palariile patrate, pentru ca tind sa alungeasca fata. In loc de asta, incearca palarii cu varfuri medii sau mici. Borurile largi pot sa fie o optiune, pentru ca echilibreaza lungimea verticala a fetei. Palariile inclinate, cu ornamente, flori, te vor face sa arati nemaipomenit.

Alege palaria de vara in functie de forma fetei

Palarii pentru fata in forma de patrat

Cel mai bun stil pentru o astfel de forma a fetei este o palarie cu boruri largi. O alta alegere este una cu multe curbe. Cele in forma patrata trebuie evitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *