Kate Backinsale a eclipsat-o pe Jessica Biel la premiera Total Recall

Arata si se poarta ca niste surori dar cand vine vorba de competitie pe covorul rosu, femeile uita de prietenie si fac tot ce pot sa castige. Exact asta s-a intamplat la premiera filmului Total Recall la Hollyoood, cand Kate Beckinsale si Jessica Biel au incercat sa fure lumina reflectoarelor una de la cealalta. Insa, a fost evident ca Kate  a invins, pentru ca rochia ei de seara din piele de crocodil de la Armani Prive a fost pur si simplu incredibila.
Kate Backinsale a eclipsat-o pe Jessica Biel la premiera Total Recall

 

Jessica Biel a aratat incredibil in rochia roz vintage de la Dior (din colectia Haute-Couture)  pe care actrita a completat-o cu o pereche de pantofi draguti cu varf metalic si cu un colier luxuriant. Dar lookul, care desi a fost bun, a fost mai putin impresionant decat al lui Kate, cu care starul in varsta de 39 de ani a exprimat incredere si sexualitate. Kate Backinsale a eclipsat-o pe Jessica Biel la premiera Total Recall

Premiera a strans foarte multe celebritati si oameni faimosi, printre care Collin Farrel, care joaca rolul lui Douglas Quaid,un muncitor la o fabrica, regizorul Len Wiseman, Jack Osbourne si logodnica sa  Lisa Stelly, Sophia Bush si altii.

 

Jessica Biel si Kate Backinsale la premiera filmului Total Recall

Kate Backinsale a eclipsat-o pe Jessica Biel la premiera Total Recall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *