Supermodelele iti impartasesc secretele lor

Nu este vorba doar ca genele ar fi responsabile pentru corpurile superbe ale fotomodelelor. Supermodele, ca Cindy Crawford, Miranda Kerr, Heidi Klum, Gisele Bundchen si altele muncesc din greu sa ramana in forma. Impreuna cu genele bune, invata trucurile lor de a ramana in forma si tonifiata.

Cindy Crawford

Acest supermodel superb de 46 de ani admite ca urmeaza o dieta simpla. Nu are planuri complicate de pierdere in greutate, sau exercitii epuizante, doar cateva reguli de nutrutie si jogging o ajuta pe Cindy sa ramana in forma.

“Cu ciocolata, mananci doar neagra. Nu prea tin dieta dar renunt la mancarurile albe trei zile-adica paste, orez, zahar, faina. Alerg cu copiii si fac voluntariat la scoala. Nu pot tine diete complicate”

Supermodelele iti impartasesc secretele lor

Elle Macpherson

In contrast cu Cindy Crawford, Elle Macpherson face mai mult efort sa ramana in forma. Ea face cel putin o ora de exercitii fizice, pe langa ca merge cu bicicleta, face jogging inoata sau face yoga zilnic. Pentru a se stimula sa lucreze, Elle intotdeauna se intreaba:

“Ma voi simti mai bine sau mai rau dupa ce fac sport? Nu imi amintesc sa fi facut sport si sa ma fi simtit rau “

Supermodelele iti impartasesc secretele lor

Gisele Bundchen

Gisele Bundchen ramane activa daca e posibil tot timpul. Supermodelul de 32 de ani face yoga de 3 ori pe saptamana ca sa se mentina.

“Am practicat kung fu pana inainte cu 2 saptamani sa se nasca Benjamin si yoga de 3 ori pe saptamana. Cred ca multe femei care raman insarcinate si uita sa faca sport. Am fost foarte atenta la ce mananc si nu am castigat mult in greutate.”

Supermodelele iti impartasesc secretele lor

Heidi Klum

Supermodelul de 38 de ani si mama a 4 copii e fana a alergarilor. In plus, luvreaza cu antrenorul celebritatilor David Kirsch. Dar activitatile fizice nu sunt singurele care o ajuta sa ramana in forma. Heidi crede ca si somnul o ajuta sa arate tanara.

“Merg la culcare la 8.30 aproape in fiecare seara”

Supermodelele iti impartasesc secretele lor

Miranda Kerr

Miranda Kerr arata si mai minunat acum dupa ce l-a nascut pe fiul ei Flynn. Daca e sa o credem pe cuvant, corpul ei tonifiat este rezultatul orelor regulate de yoga.

“Practic yoga de 10 ani, si e o parte foarte importanta din viata mea. Nu conteaza unde sunt sau ce fac, yoga imi da oportunitatea sa ma deconectez si sa ma concentrez pe corpul meu si pe respiratie. Yoga imi permite sa meditez si sa reflectez la ce este important in viata mea.”

Supermodelele iti impartasesc secretele lor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *