Atrage energia pozitiva in casa ta

Usa de la intrare este principala cale de acces a energiei in casa ta. Daca aici exista ceva care cauzeaza un blocaj, energia nu va intra si circula liber pentru crearea unui mediu echilibrat. Este important ca energia sa aiba cale libera, neteda de acces la intrarea principala a casei tale. Ea are de asemena nevoie de spatiu pentru a parcurge tranzitia dinspre lumina exterioara spre cea interioara. Energia de care ai nevoie pentru a schimba unele aspecte ale vietii tale este pe punctul de a trece pragul usii si tu esti aceea care poate lasa inauntru lucruri pozitive, mai degraba decat negative. Acesta este momentul si locul pentru a te decide ce intentii ai:intrarea spune lumii cine esti. Atunci cand casa ta abordeaza lumea bland si prietenos, energia de care ai nevoie va veni la tine.

Usa si veranda din fata trebuie sa fie proportionate in raport cu casa. O intrare mica va lasa inauntru o cantitate de energie potrivita poate pentru cadrul usii, dar nu indeajuns de mare pentru a circula prin toata casa.

Bunastarea si abundenta pot ramane blocate pe pragul usii. Tot asa, o intrare ce este prea mare pentru casa, va chema inauntru mai multa energie decat este necesar, si va covarsi astfel spatiul dinauntru. Un cristal atarnat in apropiere de exteriorul usii din fata va oferi protectie impotriva napustirii valului de energie, linistindu-l inainte de a-ti intra in casa.

Atrage energia pozitiva in casa ta

O usa din fata care se deschide pe partea opusa peretelui unui hol mic poate constitui un obstacol in calea intrarii si circulatiei energiei. Energia care vine prin usa se izbeste de perete, si cea mai mare parte va ricosa afara O oglinda in fata usii va proiecta energia afara si mai rapid. Pentru a atrage energia inauntru atarna un cristal deasupra usii.

Daca locuinta ta are un hol lung ce nu duce nicaieri, si n-are o usa in spate, este important sa pastrezi zona libera si bine luminata. Energia se poate bloca la capatul unui asemenea hol, prin urmare, folosirea cristalelor va contribui la mentinerea circulatiei. Daca exista un hol in mijlocul casei tale, cu usa din fata si  cea din spate la cele doua capete, energia poate sa-l parcurga si sa iasa afara inainte de a ajunge si la celelalte camere. Un cristal in apropierea fiecarei camere si oricarul cadru de usa aflat de-a lungul coridorului, va contribui la circulatia energiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *