Idila de vacanta, pro si contra

Cei mai multi oameni care nu au un iubit  devin deosebit de conștienți de acest lucru în timpul sezonului de vacanță. Suntem bombardati cu memento-uri constante prin reclame, melodii, filme, și mai mult, vacantele sunt minunate alaturi de o persoană specială.
Mulți oameni care sunt singuri, se simt si mai singuri in sezonul de vacanță. Ei spera ca într-o zi vor găsi o poveste de dragoste ca in povesti. Apoi, sezonul de vacanță începe să se apropie, și lucrurile se schimba. Fiecare reclama sau film pare a fi ca un cuțit în inimă. Mulți oameni care nu au un partener, încep să se simtă deprimati, și mai singuri ca niciodată. Din păcate, acest lucru duce la disperare. Disperarea poate duce la alegeri proaste în ceea ce privește un partener romantic.

Când cineva este deprimat și singuratic, va face aproape orice pentru a scăpa de oribilul gol pe care il simte. Oamenii s-ar putea să nu fi fost interesati înainte, dar in timpul vacantei incep sa isi doreasca un partener.  Vorbim despre iluzii aici, în scopul de a satisface o nevoie. Nevoia de a nu fi singur.

 

Idila de vacanta, pro si contra

 

O poveste de dragoste de vacanță poate fi antrenantă și sa te simti reintinerita si sigura atunci când ajungi acasă, sau poti sa te simti pustie și cu inima zdrobită. Nu vrei să ratezi sansa de a avea o idila romantica în timp ce te afli în vacanță, dar există unele argumente pro și contra de reținut atunci când decizi dacă vrei sau nu sa te implici intr-o astfel de relatie.

Pro

Traieste momentul – Cel mai bun lucru la o aventură de vacanță este că viața reală nu exista aici. Lumea din afara nu exista si poti sa faci ce vrei, ori de câte ori vrei. Te uiți la noul tip cu ochii stralucind ca o adolescenta bolnava de dragoste, și nu trebuie să iti faci griji cu privire la defectele sale, sau ca el le vede pe ale tale. Imediat ce veti trece in aceasta etapă, vei fi acasă.

Sex – Sexul într-un exotic cu un tip fierbinte poate fi intens și la fel de bun pentru a-ti încărca bateriile uzate . Ai posibilitatea să încerci lucruri pe care nu le-ai fi încercat in viata “reală”, și sa te abandonezi in bratele iubitului. Sexul este întotdeauna mai hot atunci când vă aflați într-un loc romantic.

 

 

Idila de vacanta, pro si contra

 

Diferențele nu contează – Poate că nu vorbeste engleza foarte bine, sau vine dintr-un  fond economic sau social diferit decât tine. Sa ai o aventură iti permite să treci peste diferențele evidente care joaca un rol foarte important intr-o relatie pe termen lung. Cine are nevoie să vorbească o engleză perfectă atunci când înotati sau faceti surf, ori radeti la o sticlă de vin sau nebunia unei partide de sex sub clar de luna?

Contra

Te poti indragosti- Există o posibilitate foarte reală ca unul dintre voi sa se indragosteasca de celălalt. O simpla aventura se poate transforma in ceva intens chiar daca nu parea mare lucru.

Sex – Tentatiile abundă, si te simti sexy si vie. Nu sari în pat fără a te gândi evident, la utilizarea de protecție pentru ca te-ai putea alege cu o boala cu transmitere sexuala sau o sarcină nedorită. Dacă el se mișcă prea repede, asculta la vocea ta interioara si spune-i sa o luati incet. Și mai presus de toate, în cazul în care lucrurile încep să fie prea ciudate sau perverse, fugi de acolo. Ia decizia de a face sex atât cu capul cat și cu inima.

Diferențele contează – cineva cu un fond cultural, etnic sau social diferit poate sa te faca sa te simti inconfortabil. Localnicii nu pot aprecia pe cei din afară, sau voi doi puteti realiza mai repede ca aveti înrădăcinate adânc diferențe care nu pot fi depășite pentru a avea o lungă aventură romantică.

Fa o evaluare mentală la ceea ce te astepti de la o poveste de dragoste de vacanță, si fii conștienta atât de argumentele pro cat și de cele contra, și poti avea o aventura de vacanta de neuitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *