Gradina poate fi locul lor de joaca!

Din cauza banilor mai puțin disponibili de cheltuit pe ieșiri, tot mai multe familii aleg să stea acasă. Grupurile de prieteni sunt optiuni mult mai accesibile pentru  a se distra la domiciliu. Pe termen lung,  este mult mai ieftin pentru un refugiu confortabil si primitor pentru familie și prieteni. Dar cand faci divertisment la domiciliu înseamnă că trebuie să te asiguri ca si copiii sunt luati, de asemenea, in considerare. De asemenea, o mulțime de părinți preferă să se distreze cu copiii și prietenii lor la domiciliu, mai degrabă decât sa  iasa într-un parc public.

Cand vine vorba de copii, petrecerea timpului la domiciliu ar trebui să fie distractiva și, de asemenea, activa. Vrem să fie suficient de activi în timpul zilei, pentru a adormi usor pe timp de noapte. Pentru a realiza acest lucru trebuie să aveți toate elementele la domiciliu. Este o idee bună de a transforma o secțiune de gradina sau curte într-o zonă de joacă pentru copii. Puteți pune câteva elemente bine alese in aceasta zona.

Carieră de nisip fin

Dacă aveți copii care sunt încă destul de mici, atunci trebuie să optati pentru un loc cu nisip. Înainte de va cutremura la gândul de un dezastru imens – nu trebuie să construim un loc cu nisip mare. Totul va fi pregătit și vine sub forma unei scoici. Pur și simplu se deschide coaja și aveti două jumătăți separate. O jumătate poate fi umpluta cu apă si se opteaza pentru nisip de mare, pentru că este curat și cu aspect mult mai plăcut. Acesta este un element exterior, care va fi perfect pentru cei mici. Se vor stropi si vor face sapaturi facandu-i pe copii extrem de fericiti.

 

Gradina poate fi locul lor de joaca!

Jungle Gym

Salile de gimnastica gen  jungla găsite în parcuri publice sunt mari și făcute din metale grele. Cu toate acestea, ai putea pune o sală de gimnastică gen junglă, care este mai mica și mai ușoara, în gradina. Opteaza pentru oțel ușor sau lemn tratat. Veți avea o selecție de săli de sport tip jungla, cu o varietate de figuranti. Puneti barele de bază, dar puteți alege un diapozitiv atașat sau scari, o rampă sau acoperiș, dacă nu toate. Sala de sport gen jungla are stalpi, care sunt bine introdusi în sol, în scopul de a o menține stabila și sigura pentru joaca. Copiii tai vor fi activi toata ziua.

 

Gradina poate fi locul lor de joaca!

Leagăn

Un leagăn în grădină este o chestiune simplă. Dacă aveți un copac robust, cu o ramură puternica atașați o scândură buna pe un cablu puternic și voila! aveți un leagăn. Sau ati putea cumpăra un leagăn deja atașat la un oțel sau cadru de plastic greu. Este întotdeauna o idee bună sa optati pentru un cadru cu două leagăne – este întotdeauna mult mai distractiv.

 

Gradina poate fi locul lor de joaca!

Casuta in copac

Poate că elementul final în aer liber pentru orice copil este casa din copac. Dacă aveți un copac mare și puternic pentru a sprijini casa e grozav. Dacă nu, plaseaza casa pe picioroange care sunt plantate în pământ pentru siguranță. Copiii vor avea sentimentul  ca sunt deasupra lumii. Dacă într-adevăr nu doresti ca cei mici sa se afle deasupra de sol, opteaza pentru “casa Wendy” făcuta să arate ca o căsuță sau transforma o veche cabanuta sau o anexa într-o casă de joacă pentru copii. Pune perdele mici și umple-o cu piese mici de mobilier, jucării, cărți și jocuri. Ei vor petrece ore in sir în propria lor “casă”.

 

Gradina poate fi locul lor de joaca!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *