Avertizari cu privire la decor

Iubim schimbul de sfaturi cu privire la lucrurile pe care ar trebui să le faci pentru a spori frumusetea casei tale, dar există, de asemenea, cateva avertizări cu privire la decor, demne de menționat, pe care vi le oferim in acest articol.
Prea multe lucruri
Acumularea de lucruri, cum ar fi vaze, suporturi de lumanari, oglinzi și diverse alte accente decorative nu este buna, pentru ca aglomereaza casa. De asemenea, sa ai fiecare masa, blat,  și pervazul ferestrei acoperite cu diverse accesorii poate crea un aspect dezordonat, aglomerat, care diminuează din orice potențial al stilului casei. Știm că e greu, dar putem pune lucrurile in cutii si sa le scoatem la nevoie, pentru a nu afecta aspectul general al camerelor. Veți observa o diferență imediată, iar spațiul se va simți pe deplin aerisit.

 

Avertizari cu privire la decor

 
Camere tematice
Fie că este vorba o temă tropicală sau o cameră decorată în diferite nuanțe de o singură culoare, decorarea cu o temă specifică se poate intoarce impotriva ta in departamentul de stil. Temele pot face instantaneu o camera sa arate demodata dupa un timp, să nu mai vorbim ca va trebui sa cumperi doar detalii care se potrivesc cu tema, chiar și atunci când te  saturi de ea, lucru care inevitabil il vei face. Dacă sunteți tentate să creati o cameră albastra sau o cameră cu aspect de cabana sau o cameră inspirata din călătoria din Jamaica de iarna trecută, nu o faceti. Puteți adăuga elemente din locurile preferate sau culori pentru diferite camere – acest lucru reflectă va personalitatea – dar păstrati totul subtil, mai degrabă decât sa exagerati.

 

Avertizari cu privire la decor

 
Nu va bazati pe seturi de mobilier
Uneori sunteti tentate sa comandati de la magazin un dormitor intreg sau un set de mese pentru ca vi se pare cel mai bun mod, dar nu doriti ca aspectul casei sa arate ca și cum ați fi cumpărat totul dintr-un catalog, Fiind la fel (tot acelasi design, culoare de lemn, dimensiuni similare) înseamnă ca personalitatea dvs nu poate străluci, și va fi greu sa personalizati spatiul. Mai degrabă decât sa va bazati pe seturi complete, amestecati și  asortati pentru a crea un aspect unic și  un design estetic personal.

 

Avertizari cu privire la decor

 
 Încercarea de a avea prea multe tendințe o dată
Tendințele pot insemna distracție, dar din moment ce ele vin și pleacă atât de repede, veti ramane prinse in acumularea cât mai multor tendințe în decor pe care veti dori sa il actualizati cat mai repede. Cel mai inteligent si mai eficient este sa începeti cu piese mai mari, care sunt clasice si nu vor fi afara din tendinte dupa un an (canapele, mese de cafea  etc). Apoi, puteți adăuga tendințe în formă de accesorii mai mici și mai puțin costisitoare. De exemplu, perne, vaze și opere de artă, care pot fi indepartate cu ușurință daca doriți să încercați ceva nou.

 

 

Avertizari cu privire la decor

 
Perne numeroase

Chiar dacă pernele sunt o modalitate foarte bună de a îmbrățișa tendințele se poate adăuga o pata de culoare strălucitoare în orice cameră. Insa pe o canapea plină de perne oaspetii nu vor reusi să stea confortabil . Un pat cu perne atât de multe aranjate pe el, care vă ia 10 minute pentru a va face drum în pat este prea mult. În schimb, utilizați perne ca accente, nu ca un punct focal. Două sau trei pe o canapea este de ajuns fără a crea dezordine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *