Manichiura frantuzeasca, idei in tendinte

Manichiura frantuzeasca este o manichiura clasica, care este constant reinventata. Daca te-ai saturat de manichiura franch obisnuita, uita-te la aceste idei fabuloase care sunt proaspete si glam. Unele dintre ele nu sunt chiar atat d epurtabile in viata de zi cu zi.

Colorata

Folosind diferite culori in locul rozului si albului, ets emodul usor de a reinventa manichiura frantuzeasca. Imperecheaza fiecare culoare si creaza o manichiura unica si fresh. Manichiura frantuzeasca, idei in tendinte

 

Aurie

Manichiura frantuzeasca facuta cu auriu este perfecta pentru o seara grozava. Auriul merge cu multe variante de culori, iar cu negru arata mult mai dramatic. Nuantele metalice sunt si ele grozave si in trend.

 

Manichiura frantuzeasca, idei in tendinte

Inversa

Manichiura frantuzeasca inversata e o alta varianta a celei clasice, dar unghiile pot sa arate mai scurte decat sunt de fapt, astfel va trebui creata cu culori care nu scurteaza unghiile. Manichiura frantuzeasca, idei in tendinte

 

Dubla

La Rebecca Minkoff, unghiile nude au fost  consolidate cu o manichiura frantuzeasca dubla. Linia dubla in varful unghiilor arata interesant si fresh.

Manichiura frantuzeasca, idei in tendinte

 

French plus Moon

Combinarea manichiurii French cu Moon  a creat un design al unghiilor foarte atragator.

Manichiura frantuzeasca, idei in tendinte

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *