Cum sa finalizezi o intalnire nereusita

Te afli intr-o teribila, oribila, intalnire și nu există nici o cale de iesire. Nu ai absolut nimic în comun cu tipul, doar tăceri incomode iar conversațiile sunt de nesuportat, și vrei doar sa pleci. Fii gata cu o strategie de ieșire data viitoare cand se întâmplă astfel încât să poti termina coșmarul. Iată câteva modalități de a planifica sa ieși dintr-o intalnire ingrozitoare.

O boală bruscă

Aceasta implică un pic acțiune din partea ta, dar începe prin a spune că nu te simti foarte bine, și starea ta se înrăutățește. Scuză-te și du-te la toaleta și stai acolo vreo zece minute. Spala-ti fața cu apă fierbinte, și spune-i că ai stomacul deranjat și trebuie să ajungi acasă imediat. Spune-i că il vei suna atunci când te vei simți mai bine.

Elaboreaza un plan cu un prieten

Înainte de a merge la intalnire, vorbeste cu un prieten și spune-i că, dacă il suni și apoi închizi pur și simplu este semnal ca el să te sune înapoi. Spune-i partenerului de intalnire ca trebuie să raspunzi apelului, si scuza-te. Când revii, spune-i ca e ceva urgent, și că trebuie să pleci din cauza unei urgențe in familie. Asigura-l ca il vei suna curând, dar știi că niciodată nu o vei face.

 

Cum sa finalizezi o intalnire nereusita

 

Poarta-te nebuneste

Acest plan ar trebui să fie ultimul, deoarece este un mod foarte disperat sa închei o intalnire. Din nou joaca-ti rolul demn de Academy Award, și încearca să-l convingi că esti scarboasa, nepoliticoasa și nebuna. Dacă sunteți la cină, poarta-te ca și cum nu ai maniere la masă, vorbeste cu gura plină, și atât de tare incat sa deranjezi pe meseni, și plânge-te de cât de mult urăsti restaurantele. Incalca fiecare regulă de eticheta, doar ca sa fii, în general, nesuferita. El va fi atât de bucuros să scape de tine, incat va fi cea mai scurta intalnire pe care a avut-o vreodată.

Fii cinstita

Fara planuri, fără coduri secrete, nu acționa ca o ticăloasa, nu inventa boli false, fii pur și simplu sincera si spune-i că el pare ok, dar simți că nu aveti nimic in comun. A spune adevărul poate fi ciudat și un pic dureros pentru el, dar poate fi cel mai bun mod. Fa-o cu respect și foloseste tact, dar asigura-te că nu il lasi nici o cale de iesire pentru a te invita la o alta intalnire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *