Beneficiile sarii de baie

Dupa o zi lunga, o baie fierbinte e cheia spre relaxare. Adaugarea sarii de baie poate imbunatati considerabil experienta. Indiferent daca ai picioare obosite sau spatele incordat de la lucrul la computer, sarea de baie imbunatateste felul in care te simti si te elibereaza de tensiune. Nu numai ca sarea d ebaie vine ontr-o varietate de parfumuri, ci si ofera numeroase beneficii, inclusiv proprietati vindecatoare.
Ai putea fi surprinsa sa sti ca adaugand putina sare de baie in apa, iti poate imbunatati circulatia sangelui. Sarea de baie reduce tensiunea musculara. E recomandata persoanelor cu dureri de spate, artrita, tensiune musculara sau spasme. E grozava pentru relaxarea musculara, a picioarelor dureroase si a spatelui.

Beneficiile sarii de baie
Sarea de baie deschide porii si purifica pielea, curatand-o de toxine, praf si transpiratie. Ajuta la vindecarea pielii uscate, o face moale si mai supla. Sarea ajuta la vindecarea iritatiilor comune, provocate de intepaturile insectelor , rani minore si inmoaie bataturile talpilor, dar si afectiuni mai serioase, eczeme sau psoriazis. Sarea de buna calitate ajuta si la vindecarea cicatricilor.

Beneficiile sarii de baie

Sarea de baie cu uleiuri esentiale ofera un plus, prin aromaterapie. Placuta, cu parfumuri care induc calmul si promoveaza relaxarea. Sarea de baie parfumata combina aceste atribute cu proprietatile vindecatoare.Abilitatea de relaxare si calm la sfarsitul zilei este cel mai bun mod de a avea o noapte linistita si un somn odihnitor.
Sarea, cum e cea Epsom, ajuta la o buna exfoliere. Trece-ti peste picioare, genunchi sau umeri, sare cu un prosop, apoi clateste. Pielea va beneficia de o exfoliere completa.

Beneficiile sarii de baie

Sarea de baie vine in diverse culori, arome, si varietati, de la cea fina la cea mare. Poti sa alegi diverse tipuri si sa le incerci separat sau impreuna, ca sa creezi textura si aroma preferata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *