Bute, din nou campion

Pugilistul roman Lucian Bute l-a învins pe rusul Denis Grachev după 12 runde, în meciul de box desfăşurat, ieri la Centre Bell din Montreal, primul disputat de român după înfrângerea în faţa britanicului Carl Froch, în mai. Bute devine deţinător al centurii NABF la categoria semigrea.

Bute în vârstă de 32 de ani, a intrat în ring acompaniat de piesa trupei U2, Where the streets have no name, fiind aclamat de cei aproximativ 13.000 de spectatori aflaţi în arenă, in timp ce rusul a intrat în arenă pe muzica trupei Pink Floyd.

Bute este foarte multumit de prestatia sa dupa cu el insusi afirma in declaratia de la sfarsitul partidei.

”Sunt mulţumit de prestaţia mea. Per ansamblu, a fost un adversar bun. A fost greu la început, nu-mi găseam ritmul, era presiune mare pe umerii mei. Aveam nevoie de meciul ăsta”, a declarat Bute.

”Sunt foarte, foarte fericit. A fost un meci destul de greu, un adversar puternic, agresiv, a lovit cu ambele braţe. Per ansamblu am controlat lupta, a fost o victorie muncită, frumosă. După înfrângerea cu Carl Froch, pot sune că Lucian Bute a revenit în ring. Dacă pierdeam acest meci, era foarte greu să mă ridic. După această victorie frumoasă, sunt fericit. Mi-am recăpătat încrederea, aveam nevoie de un meci de 12 reprize. Îmi doresc revanşa cu Froch, mai ales că nu a fost Lucian Bute la Nottingham. Am arătat că pot să şi primesc lovituri dure, dar am reuşit să revin în meci”, a incheiat pugilistul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *