Destinatii pentru Revelionul 2012

Anul nou nu e departe si trebuie sa-ti faci dinainte planuri,pentru ca liniile aeriene sa nu-si mareasca preturile. Exista multe locuri incredibile de vizitat, in timp ce intram in noul an. Te vei simti extraordinar indiferent unde mergi. Urmatoarea lista iti dezvaluie cele mai exotice si amuzante locuri in care sa treci in noul an.

Paris

Paris e de departe unul din cele mai bune destinatii sa sarbatoresti anul nou. Orasul luminilor e viu cu multe lumini de Craciun de-a lungul Champs Elysee. Poti sa sarbatoresti in orice restaurant vrei sau in cluburi de clasa. Pentru cei ce vor ceva mai civilizat, pot rezerva un loc la Georges care e un restaurant excelent in Center Pompidou.

Destinatii pentru Revelionul 2012

 

 Palermo

Palermo e grozav de vizitat in timpul sarbatorilor, datorita petrecerilor italiene si vremii excelente. Sezonul de reduceri incepe cu o zi dupa anul nou si vei putea gasi suveniruri extraordinare sa duci acasa. Cultura Siciliei e plina de fructe de mare si oameni care iubesc viata. Te vei simti bine alaturi de ei in timp ce intampini noul an. Cele mai bune locuri de sarbatorit sunt cluburile si restaurantele care prind viata in timpul festivitatilor in centrul orasului.

Destinatii pentru Revelionul 2012

 Panaji

Panaji, Goa e localizata in vestul Indiei. Te vei afla langa o padure tropicala si o cultura plina de culoare. Cea mai potrivita vreme sa vizitezi Goa este intre noiembrie si februarie, cand vremea e blanda. Astfel, vei avea sansa sa vezi totul inainte sa inceapa anotimpul musonic. Anul nou e timpul ideal sa mergi pentru ca vei putea vedea cum sarbatoresc localnicii in Goa. Poti face multe lucruri in vizita ta, de la croaziere de-a lungul raului la shopping in magazinele exotice. Panaji nu te va dezamagi daca mergi sa sarbatoresti anul nou.

Destinatii pentru Revelionul 2012

 

 New York

Toti trebuie sa experimentam Time’s Square de anul nou macara o data in viata. Acesta e locul unde trebuie sa fii in timpul sarbatorilor. Te vei afla printre alte milioane de oameni astaptand sa vina noul an. Vor fi concerte in aer liber, celebritati care gazduiesc petrecerea anului nou. Energia in timpul numaratorii inverse nu se compara cu nimic.

Destinatii pentru Revelionul 2012

 

 Barcelona

Barcelona! Acest oras nu doarme niciodata si e plin de un caracter latin care te va face sa petreci intreaga noapte. Poti sa-ti incepi seara in restaurante cu un pahar de sangria. Apoi poti sa mergi la Rambas, principalele destinatii de shopping din Barcelona, la cina si apoi la club. Fii pregatita de petrecere pentru ca localnicii au sangele fierbinte. Anul nou nu va fi altfel, asa ca fii gata sa petreci. Cand nu trebuie sa te recuperezi dupa o noapte nebuna, Barcelona are o arhitectura grozava si parcuri. Te poti bucura de o dupa-masa la plaja sau intr-o cafenea sub soarele Spaniei.

Destinatii pentru Revelionul 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *