Canada, perla coastei nordului

Daca te gandesti la romantism, Canada, cu abundenta frumusetilor naturale, orasele fermecatoare si metropolele superbe, este o destinatie de legenda care te va face sa crezi ca romantismul inca dainuie iar acele orase sunt caracteristice prin rasele distincte, care ii dau o aroma diversa, impreuna cu vastele resurse din nord. Stralucitoare si de o frumusete aparte, puternica si imensa, lumea noastra din nord este inca salbatica si neexplorata. Natura conduce aici dupa regulile ei intr-o diversitate de peisaje. De la munti maiestuosi pana la tundre, si de la mare la paduri boreale.  Canada, perla coastei nordului

Viata salbatica este diversa si milioane de pasari migreaza prin Mackenzie Valley. Vino sa explorezi frumusetea naturala, salbaticia neatinsa, experimenteaza chemarea vantului. Fii martor la cascade mai inalte decat Niagara in timp ce explorezi Canada.

Canada, perla coastei nordului

Orasele si comunitatile care acopera teritoriul Canadei ofera o diversitate de cultura si servicii. Diversele orase, de la cele mari cum e  Yellowknife pana la ospitalitatea oraselelor si satelor. O excursie la teritoriile din nord-vest iti va deschide sansa sa vizitezi o larga varietate de peisaje, de la frumusetea vestului arctic pana la apele regiunii  Great Slave Lake  si scena impresionanta si   muntoasa Nahanni Country.

Canada, perla coastei nordului

Orasele si satele au fiecare farmecul personal. Sunt accesibile, se pot vizita cu masina sau cu avionul, au fiecare istoria sa unica, cultura si te asteapta sa le explorezi si sa te bucuri de ele.

Canada, perla coastei nordului

Yellowknife este un loc care trebuie vizitat de orice calator. Capitala e un loc excelent de relaxare, explodand de culoare si personalitate. Arta nordica, experiente recreationale si culturale.  Infrupta-te din istorie sau petrece o dupa-masa la  Dene camp.

Canada, perla coastei nordului

Aici vei intalni oameni din toate regiunile: Dene, Metis si Inuvialuit. Vei intalni de asemenea oameni din toata lumea care si-au facut din aceste orasele micute casa lor. Exista o aroma cosmopolita  pentru a se potrivi secolului 21.
Canada, perla coastei nordului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *