Cat de autoritara esti?

Poate crezi ca tu tii fraiele relatiei mentinand-o ferma si unita cu aceasta atitudine, dar daca te regasesti intre oricare dintre aceste femei din lista, exista sanse ca partenerul tau sa te urasca pentru asta. Barbatii vor femei care sa fie increzatoare si s apreia controlul, dar de multe ori exagerezi si fortezi limitele. Te incadrezi in aceste tipuri dominatoare? Atunci, calmeaza-te, pentru ca exista doar o linie fina intre control si a fi o femeie nesuferita si autoritara.

Esti femela alfa sau pur si simplu tii fraiele fara sa strangulezi partenerul? Iata cateva tipuri de femei autoritare in care te poti regasi. Si daca nu, atunci meriita sa vezi cate autoritate investesti in partenerul tau.

Autoritara si tiranica

Tu esti regina in casa, dar si regele. Ai schimbat total rolurile si asteptarile si te afli ca carma relatiei si casei, iar cand te infurii scoti flacari pe nari. Cand mergeti la restaurant, chelnerul intotdeauna vine la tine sa degusti vinul.Cat de autoritara esti?

Obsedata de curatenie

Tu esti cea care nu tolereaza nici un fir d epraf in casa? Nu este nici un rau sa vrei sa-ti pastrezi casa curata si stralucitoare. Insa, in procesul de curatenie, bietul tau partener trebuie sa stea pe bacheta din spate sau este cel care da cu mopul?

Managerul de timp

Tu esti managerul d etimp in casa si ii programezi partenerului fiecare activitate. Tu ai fraiele si controlezi totul. Tu decizi pentru el cu cine sa se intalneasca, cat de des si cand. Tu ii dai invoiri saptamanale si ii semnezi cererile de voie.

Spioana

Esti posesiva si il suni de 15 ori pe zi, dar nu ca sa stati la taclale. Vezi in alte femei termeni de competitie, iar dupa ce ai intrat in viata lui, a trebuit sa rupa relatia si cu sora sa. Esti fericita doar cand te afli cu el in vacanta pe o insula pustie.Cat de autoritara esti?

Legiuitoarea

Tu faci legile in casa. Casa merge sub papucii tai de femeie autoritara. Tu decizi cand sa suni prietenii pentru un gratar, cand sa vizitati o ruda, tu hotarasti cati copii sa aveti si unde vor merge la scoala. Daca vii cu o reglementare, o faci pentru tine. Este vorba tot timpul de tine si tu decizi chiar daca partenerul sa accepte sau nu o promovare la birou.

Apostolul

“Femeile nu gresesc niciodata”. Aceasta fraza a fost folosita atat de des incat a devenit un cliseu. Si crezi in ea ca intr-o doctrina. Pentru tine, partenerul e un copil imatur. Ai devenit mamoasa dar nu in sensul grijuliu, ci matroana.

Biciuitoarea

Il biciuiesti ca pe un sac murdar in timp ce il speli. Si iti face placere mai mult ca orice. Astepti ca el sa faca o miscare gresita ca si pisica asteptand soarecele sa iasa afara, apoi sari pe el si il zdrobesti.Cat de autoritara esti?

Cea care controleaza

Nu numai ca partenerul tau e o telecomanda, pe care o manuiesti, dar tu controlezi si ce sa vezi pe ecran. A fost transformat intr-un animal de companie supus. Si gratie tie, urmareste cu placere emisiunile pentru femei si telenovelele la care tu te uiti. Ascunde-ti trusa de machiaj de el, doar in caz ca a uitat sa fie barbat si vrea sa puna mana pe farduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *