Te casatoresti cu persoana potrivita?

Oricine face planuri să se căsătorească se va întreba la un moment dat, dacă e o decizie corecta și daca se casatoreste cu persoana potrivita. La sfârșitul zilei, nu poti ști cu adevărat, dar există câteva lucruri pe care le poți lua în considerare în timp ce decizi.

Nu este posibil ca cineva sa te faca fericita tot timpul, dar daca esti cu persoana potrivita, atunci ar trebui să fii în măsură să spui ca aduce fericire în viața ta. Acesta ar trebui să-ti ofere sustinere emoționala, sa te ajute atunci când ai nevoie de el, dar sa iti ofere libertatea de a sta pe propriile picioare atunci când trebuie. Cantitatile crescute de negativitate și criticile sunt un indiciu că relația nu este reciproc avantajoasă, astfel încât să nu trebuie să iei în considerare un viitor cu acest tip de persoane.

Persoana cu care vrei sa te căsătoresti ar trebui să fie, de asemenea, în măsură să iti arate că te iubeste la fel de mult cat iti spune. El ar trebui să vrea să-și petreacă timpul în compania ta, să te asculte, atunci când vorbesti, vă te trateze cu respect, sa dea dovadă de răbdare și înțelegere și sa-si aminteasca cele mai importante lucruri, cum ar fi zilele de naștere și aniversări! Ar trebui să fiti prieteni, precum și iubiti pentru ca acest lucru va da longevitate relației. Vor fi momente când partenerul tau va fi de primă importanță și în timp ce prietenii tai din afara relatiei vor fi importanti, nu trebuie să fie mai importanti decât partenerul tau.

 

Te casatoresti cu persoana potrivita?

 

Sa aveti obiective și valori similare va fi de mare ajutor în relație. Este normal să nu fiti de acord asupra unor lucruri și asta face de fapt viața interesantă, dar dacă aveți speranțe diferite pentru viitor, atunci vor fi probleme. De exemplu, în cazul în care unul dintre parteneri vrea să aibă copii și altul nu, atunci acest lucru va duce la dispute și probleme în viitor. Atunci când există neînțelegeri, sa fiti capabili să comunicati și să vorbiti este de primă importanță. Păstrarea rănilor și resentimentelor va duce la dezacorduri mai mari în viitor și indică, de asemenea, o lipsă de încredere.

Onestitatea este una dintre cele mai mari probleme care vor afecta orice relație. Trebuie sa puteti avea încredere în persoana care sunteti dacă nu, oricare dintre voi va ajunge la punctul în care va veti monitoriza apelurile reciproc, e-mailurile sau timpul petrecut cu alte persoane. Fiecare dintre voi are dreptul sa petreaca timp cu prietenii și familia, fără a fi nevoie să-l justifice.

Arunca o privire la modul în care partenerul tau este capabil să interactioneze cu propria familie și prieteni. Acest lucru este important, deoarece este un bun indicator de caracter general. Acest lucru este ceva ce ar trebui să-l faci în primele zile ale relației, deoarece te va ajuta să decizi dacă relația este de viitor chiar înainte ca problema căsătoriei sa fie ridicata.

Căsătoria este destinata pentru tot restul vietii , astfel încât un angajament clar de a lucra la relație pe o perioadă lungă de timp, este important. Are partenerul tau aceiasi prieteni pentru o perioadă lungă de timp sau ii schimba în mod regulat?

În cele din urmă, esti în măsură să accepti defectele partenerului tau? Toată lumea are defecte și trebuie să fie în măsură să accepte aceste lucruri . Obiceiurile, cum ar fi felurile de mâncare preferate, chiuveta din bucatarie si faptul ca isi arunca hainele peste tot poate fi într-adevăr iritant, dar dacă esti în stare să le accepti atunci e mult mai ușor să trăiti impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *