Ce vor barbatii?

Este cunoscut faptul că bărbații și femeile au nevoi diferite în pat, dar, în ciuda diferențelor, au multe similitudini. Atât bărbații, cât și femeile doresc să aibă experiențe bune și satisfacatoare de asemenea.

Încrederea este sexy

Multe femei cred ca barbatii vor un star porno în pat, dar nu este cazul. Barbatii doresc cu adevărat o femeie care este sigura de sine și corpul ei. Femeile care sunt încrezătoarei tind să fie mult mai distractive în pat, chiar dacă acestea nu sunt extrem de aventuroase. O femeie fericită și încrezătoare va fi mai ușor de satisfacut, deoarece ea nu va fi stresata de cum arata sau cum se comporta.

 

Ce vor barbatii?

 

Noțiune de bază- satisfacția

Barbatilor le place sa fie multumiti si le place sa-si satisfaca partenerele. Când sunt în imposibilitatea de a-si satisface partenerele, ei sunt dezamăgiți de sine și nici un barbat nu vrea să fie dezamăgit de el însuși – mai ales in pat. Ei nu doresc ca femeile lor să se prefacă. Barbatilor le place sa fie apreciati pentru priceperea lor în pat și să fie cunoscuti ca fiind “buni la pat.”

Surprize ocazionale

Nu numai ca barbatilor le place să se implice în satisfacția în pat, dar le place să fie surprinsi de femeile lor. Barbatii nu doresc să fie mereu cei care inițiază sexul – ei doresc sa fie sedusi, chiar dacă sunt căsătoriti cu aceeași femeie de zeci de ani. Le place lenjeria sexy, jucăriile, și chiar un striptease. O surpriză și un pic de varietate face cu adevărat diferenta.

 

Ce vor barbatii?

 

Implică-te

Există mai multe lucruri pe care barbatii nu le doresc în pat. Una este o femeie care doar stă și nu participă. Barbatii vor femei să se implice și să fie interesate și active în pat. Deoarece corpul feminin este destul de misterios pentru barbati, ei doresc o voce sexy și încrezătoare. Barbatii chiar se bucura atunci când femeile sunt în măsură să le arate ceea ce este satisfacator pentru ele.

Comunicarea este cheia
Barbatii vor dori ca partenerele lor sa comunice cu ei. Fie că femeile pur și simplu anunța că doresc ceva sau dacă vorbesc despre cum se simt, barbatii vor aprecia și va ajuta să lucreze la satisfacerea femeillor.

Una dintre cele mai bune lucruri pe care femeile le pot face este sa le spuna partenerilor ce doresc de fapt în pat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *