Cele mai romantice destinatii

Toate visam la o vacanta cu adevarat romantica cu plaje insorite, unde soarele straluceste de dimineata pana seara si nu exista nici o grija. Daca si tu esti una dintre noi, extista aceste locuri pentru tine. Iata o selectie ale celor mai romantice locuri de pe pamant . Deci priveste si pregateste-te de vacanta de vara ce se apropie.

Oia, Santorini, Grecia. Locul ideal de unde sa contemplezi apusul
Cele mai romantice destinatii
Taj Mahal  India. Excursia la rezidenta regala din India e o experienta de neuitat.. Taj Mahal e un palat magnific cu o fatada alba care la apus e pictata cu nuante fermecatoare de roz.
Cele mai romantice destinatii
Piramidele din Cairo, Egipt. Cursul Nilului a fost una din cele mai bune alegeri pentru o luna de miere in ultimii ani. Ce poate fi mai romantic decat un apus care ilumineaza piramida lui Keops , una din cele 7 minuni ale lumii antice.
Cele mai romantice destinatii
Maldive. Fa un tur al insulei pe jos, departe de lume. Ai nevoie de doar 15 minute sa o strabati pe jos. Acest paradis, cu palmieri si dune albe de nisip te asteapta.
Cele mai romantice destinatii
Marrakech  Morocco. Cateva ore de zbor si te afli in alta lume. Marrakesh mai este numit si orasul rosu. Aici pot vedea acrobati, povestitori, dansatori, muzicieni locuri fermecatoare impreuna cu aromele tropicale ale florilor si misticismul romantic al calatoriei.
Cele mai romantice destinatii
Sydney , Australia. Acest oras are numeroase locuri incantatoare de care se poate bucura orice vizitator. Acesta ofera atat o experienta vizuala cat si culturala.
Cele mai romantice destinatii
Isola Bella, Taormina, Italia –insula din Italia, e justificata chiar de numele sau-frumoasa insula-. E o adevarata explozie de culori stralucitoare care variaza de la anotimp la anotimp, creand peisaje superbe.
Cele mai romantice destinatii
 Drumul iubirii-Cinque Terre  Italia. Primii turisti care au fost aici au fost atat de incantati de romantismul locului, incat numele de drumul iubirii a venit de la sine. Cele mai romantice destinatii

Grand Canyon, Arizona, USAunul dintre cele mai adanci canioane din lume. Peretii sai sunt pictati in galben-oranj cu  sedimente marine inghetate in mase solide. Aura romantica a acestui loc vine din legendele indiene, imagini din filme si comori culturale ale rezervatiei. Cele mai romantice destinatii
Central Park New York-Este cel mai faimos parc din lume. Este superb toamna, cand copacii isi schimba culoarea.
Cele mai romantice destinatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *