Contrariile se atrag!

Crezi  ca se atrag cu adevarat contrariile? Este posibil să fi auzit această frază și se știe ca cuplurile care par a fi complet diferite în tot ceea ce gândesc și fac  totuși au succes in relatia lor. Cum extremele se atrag unul pe altul cum facem o relație să funcționeze, atunci când exista piedici?

Foarte adesea succesul din orice relație se reduce la a avea respect pentru diferentele partenerului indiferent de ceea ce sunt, și sa-l apreciezi pentru ceea ce este.. Cuplurile care fac acest lucru pot constata că cineva opus este distractiv, interesant și incitant, și acest lucru aduce întotdeauna energie relației.

 

Contrariile se atrag!

 

Ca un exemplu cum acest lucru ar putea funcționa, luam în considerare două persoane din diferite medii religioase, cum ar fi evreiești și creștine. Unele cupluri, au nevoie sa împărtăseasca aceeași religie, dar altele au o minte deschisă și doresc ca copiii lor să fie expusi la credințe diferite. Amicul creștin poate aprecia legăturile puternice de familie, care sunt tipice cu obiceiurile și ritualurile iudaice, în timp ce colegul evreu poate aprecia distracția și emoția vacantei de Craciun si frumusetea unei biserici creștine. Prin aprecierea si respectarea convingerilor celuilalt, ei au o relatie de succes.

 

Contrariile se atrag!

 

Compromisurile ar putea fi, de asemenea, cheia pentru ca o relatie sa mearga. El iubește sa navigheze, dar ea nu poate înota, astfel încât atunci cand merg la plajă, ea se bucură de o carte bună în timp ce el lovește valurile. El nu-i cere ca ea să învețe să navigheze să-l facă fericit, și ea nu insistă ca el sa stea pe plaja cu ea atunci când prefera mai degrabă sa navigheze. Ei au facut un compromis și se bucura relația lor.

În multe cazuri, contrariile se atrag pentru că acea persoană este cineva nou tot timpul. Dacă găsesti pe cineva care este de acord cu tine la orice și îi plac  aceleasi lucruri care iti plac tie, este o modalitate buna de a va plictisi. Cu toate acestea, în cazul în care este foarte probabil să va petreceti week-endul pe canapea la vizionarea unor filme, dar va bucurati si în aer liber, vă poate aduce ceva nou în fiecare zi. Aveți posibilitatea să impartiti povestile si va poate menține impamantati si centrati, întrucât vedeti lumea și sunteti mai activi.

Relația dintre doua persoane opuse nu funcționează întotdeauna asa cum ar trebui, exista anumite lucruri pe care trebuie să le aveți în comun. Dacă nu te bucuri de compania persoanelor care sunt diferite de tine sau respingi întotdeauna potențiali parteneri romantici din cauza anumitor diferențe, s-ar putea să fii prea incapatanata despre propriile opinii și modalități de a face lucrurile. Alții pot face relația cu opusul lor sa mearga excelent, și tu poti de asemenea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *