“Criminalii” unei relatii

Relațiile trebuie să fie hrănite și îngrijite în fiecare zi, astfel încât să se dezvolte și să înflorească. Ele trebuie de asemenea, să fie protejate împotriva criminalilor relațiilor, acele situații și obiceiuri care conduc de obicei, un cuplu la despartire. Luați în considerare  factorii care duc la moartea unei relatii indiferent cat de puternica e ea.

Distanța

O persoană este într-o relație pentru că vrea să fie cu cineva. Distanța de multe ori face ca doi oameni să sa indeparteze și poate conduce uneori în brațele altcuiva. Este dificil să se mențină o relație la distanță, deoarece nu esti pur si simplu cu o altă persoană suficient de mult pentru a împărtăși experiențele de zi cu zi, pentru a vorbi unul cu altul despre sentimentele voastre și să hraniti acea relație. Conversațiile online, pur și simplu nu sunt la fel ca atunci cand ai pe cineva cu tine, motiv pentru care distanța prelungita deseori distruge relatia.

Certurile pentru bani

Fiecare cuplu va avea dezacorduri cu privire la bani uneori dar atunci când sunt severe, acestea pot distruge o relatie. Se poate cheltui prea mult, sau nu se poate câștiga la fel de mult ca și cealaltă persoana. Un cuplu poate avea priorități foarte diferite atunci când vine vorba de achiziții, precum și atunci când acestea nu se pot compromite și să respecte aceste compromisuri, iar aceste lucruri pot duce la ruperea unei relatii.

 

“Criminalii” unei relatii
Incompatibilitatea sexuală

O relație sexuală trebuie să fie satisfacatoare  pentru fiecare tânăr, dar incompatibilitățile severe pot distruge un cuplu. Unul dintre parteneri poate dori mai mult sex des decât celălalt, sau se poate bucura de sex dur în timp ce cealaltă persoana este mai conservatoare în pat. Unul dintre parteneri se poate simti pur si simplu nesatisfacut în activitatea sexuală și decide să caute in alta parte.

 

“Criminalii” unei relatii

 

Interventia din afara

Uneori nu oamenii înșiși cauzează o problemă, ci intrusii sau prietenii care intervin.. Ea poate fi sub influenta mamei sale, care ii spune ce să facă tot timpul sau petrece timpul cu sora ei în fiecare seară. Prietenii nu respecta cuplul și se pot aștepta ca in fiecare weekend sa iasa in oras ca atunci când erai singur. De asemenea parintii se pot aștepta, sa petreceti vacanta la ei fără a ține cont de dorința unui partener. Acest tip de tensiune poate determina relațiile să se destrame, mai ales în cazul în care nu învață să faca compromisuri și să stabilească limitele cu care amândoi sa fie de acord.

Aspectul fizic

Aspectul fizic se deteriorează cu vârsta, dar daca neglijam aspectul sau igiena este un mod de a se destrama o relatie. Noțiunile de bază nu ar trebui să fie neglijate cum e părul, rasul, igiena dentara, grija pentru cum te imbraci si asa mai departe. Fiecare partener vrea sa fie cu cineva de care se simte atras si daca unul renunta la avea grija aspectul lui poate fi interpretat ca o lipsă de respect pentru sentimentele celuilalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *