Criterii dupa care sa alegi rochia de mireasa

Pregătirea pentru nunta ta este un proces foarte interesant. Aceasta zi inseamna totul pentru  tine si partenerul tau, si ca mireasa, toți ochii și camerele video vor fi pe tine. Rochia pe care o alegi va fi pentru totdeauna imortalizata în imagini de nunta, clipuri video, și amintirile din această zi magică. Din acest motiv, este important să tii cont de câteva lucruri vitale în timp ce mergi la magazin.

Buget

Fie că platiti voi pentru nunta sau părinții tăi sau altcineva va ajuta, trebuie să mergi la shopping cu un buget în minte. Există atât de multe cheltuieli implicate în planificarea unei nunti, iar rochia este doar o componentă. Spune-i reprezentantului de vânzări în față cât de mult doriți să cheltuiți și că nu doriți să vedeți sau să încercați orice rochii, care sunt în afara bugetului. Acest lucru ar trebui să vă ajute să evitati sa va indragostiti de o rochie pe care nu v-o puteti permite.

 

Criterii dupa care sa alegi rochia de mireasa

 

Confort

Rochiile de mireasa sunt frumoase, elegante, și absolut fanteziste. Cuvântul confort traversează rareori mintea cuiva atunci când ne gândim la aceste rochii. Cu toate acestea, trebuie să fii conștienta de faptul că vei purta această rochie de-a lungul ceremoniei, și noaptea nuntii. Dacă încerci o rochie si te simti inconfortabil instantaneu , mergi mai departe. Există o gamă largă de rochii de mireasa disponibile; alege una in care te simti relativ confortabil de la început.

Stil

Tu si partenerul tau ati decis din timp stilul acestui eveniment. O nunta de seară este în mod tradițional considerată mai formala decât o ceremonie de după-amiază, nuntile in aer liber sunt, în general, un pic mai casual decat o nunta de interior. Cu toate acestea, asigurați-vă că rochia pe care o alegeți se potriveste cu restul ocaziei. În cazul în care mirele este imbracat in negru elegant-cravată, rochia ta ar trebui să fie formală, de asemenea. Dacă ați ales o nunta mai casual, puteți lua în considerare rochii de lungime mai scurta sau poate o rochie cu trena detașabila.Criterii dupa care sa alegi rochia de mireasa

Decolteul

Decolteul rochiei tale va fi prezent în fiecare fotografie. Tu ar trebui, prin urmare, să acorzi o atenție deosebita acestui detaliu atunci când încerci rochii. Dacă aveți o pereche de cercei sau un colier pe care știți că le veți purta, luati-le la magazin. Țineți cont de faptul că un decolteu mare este mai potrivit pentru parul scurt, sau o coafura care prinsa sus sau la spate, în timp ce un decolteu mic este mai potrivit pentru o mireasa care poarta parul lasat in jos.

Fa o probă

Odată ce ați găsit o rochie pe care o iubiti, purtați-o pentru putin timp; dacă rochia are un decolteu iritant, care ar putea provoca o erupție cutanată, sau dacă umerii au tendința de a aluneca, după un timp, veți ști doar dacă ați purtat si v-ati plimbat putin cu rochia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *