Cum sa fii fericita la serviciu

Sa te simti fericita la serviciu are mult de-a face cu ceea ce alegi sa obtii de la propria persoana pentru simtul bucuriei si al implinirii. Tu esti singura responsabila de acest lucru. Ai foarte  multe de spus cu privire starea ta de bine si la nivelul de fericire pe care il ai la serviciu, contrar credintei populare. Iata cateva moduri in care poti sa fii fericita la serviciu.

Incepe prin a te concentra pe aptitudinile pe care iti place sa la folosesti la serviciu si cauta sa le utilizezi cat de des poti. Uita-te la feluri sa iti imbunatatesti aceste aptitudini si sa iti dezvolti altele noi. Poate vei vrea sa iti intrebi seful pentru sprijin in dezvoltarea aptitudinilor. Esti perfect indreptatita sa intrebi in legatura cu posibilitatile de a-ti imbunatati capabilitatile la serviciu. Nu astepta pana cand seful tau iti ofera aceasta ocazie, fa tu primul pas. De ce sa nu iei initiativa pentru a-ti imbunatati dezvoltarea personala si alte abilitati. Asta te va face sa fii interesata si sa detii controlul asupra vietii tale profesionale. Cum sa fii fericita la serviciu

Fa-ti prieteni la serviciu. Cunoaste-ti colegii si bazeaza-te pe ei ca sa te sprijine in a invata din oportunitatile care ti se ofera. Uneori, sprijinul prietenilor din mediul de la birou poate faca diferenta de cat de multa fericire ai parte la serviciu.

Cunoaste tot ce se intampla in mediul tau de lucru. Cere sa fii inclusa in diverse activitati si arata-i sefului tau ca vrei sa fii informata. Asta iti va permite sa fii inclusa in tot ce se intampla la lucru si iti va oferi cunostintele de care ai nevoie pentru a-ti face treaba bine. Cum sa fii fericita la serviciu

Implica-te in activitati pe care sti sigur ca le vei putea indeplini. Daca iti iei prea multe sarcini, nu le vei putea face fata cu succes,vei da gres si te vei simti presata si stresata iar asta cu siguranta te va face nefericita. Trebuie sa stii sa iti cunosti limitele  si indeplinindu-ti obiectivele, te ei simti implinita si fericita.

Evita negativitatea la locul de munca. Participarea la conversatii negative iti va aduce o reputatie proasta si te vei simti demoralizata. Alege sa fii fericita si pozitiva si poarta-te ca un membru de echipa. Daca sunt necesare conflictele, atunci angajeaza-te intr-unul care are sens. Fii intelegatoare si  poarta-te ca o profesionista pentru a manageria problemele si conflictele. Nu este nevoie de ostilitate si furie in a rezolva problemele. Te vei simti bine si vei avea o parare buna despre tine si vei fi mai respectata cand te porti cu responsabilitate si  afisezi o atitudine profesionista in orice circumstanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *