Alimente pe care ar trebui sa le ai in camara

Tipurile de alimente pe care ar trebui să le păstrati in camara variaza în funcție de nevoile dumneavoastră. Dacă sunteți o persoană care locuiește într-o zonă la distanță de magazine și probabil pe timp de vreme rea nu aveti acces, atunci luati în considerare o gamă mai largă de alimente decât cineva care este destul de aproape de magazine și care se poate aproviziona atunci când are nevoie. Mai întâi de toate trebuie să stiti nevoile familiei. Este o idee bună să stocati conserve cum ar fi fasole și supe, dar, dacă nimeni din casa nu le va mânca, atunci nu are sens.

Există unele elementele de bază care se aplică pentru majoritatea oamenilor. Alimente cum ar fi paste și orez sunt esențiale pentru ca acestea fac o masă rapidă și ușoară. Deoarece ambele vin în mai multe tipuri puteți adăuga o varietate de opțiuni – paste sub formă de spaghete, linguini și penne, printre altele, în timp ce orezul poate fi alb sau maro, cu soiuri cum ar fi basmati. Borcanele de sos de paste pot fi, de asemenea, păstrate pentru o perioadă lungă de timp sau conserve de sos curry. Din nou, borcanele de sos sunt de mai multe feluri și puteți adăuga la ele ce doriti, cum ar fi ceapa si legume, precum și carne.

 

Alimente pe care ar trebui sa le ai in camara

 

Legumele pot fi adăugate in camara în cutii sau uscate. Fasolea este o alegere bună, cu linte alături de fasole, fasole albă și fasole rosie. Conservele de tomate sunt, de asemenea, populare și puteți obține acum aproape orice tip de legume, din conserve. Dacă planificati pe termen lung, puteți adăuga cartofii in conserve, fasole verde și ciuperci. În timp ce cumpăratu cartofii adaugati și altele, cum ar fi varza, ceapa, ciuperci și ardei. Alte elemente  care se pot dovedi utile sunt conservele din pește, cum ar fi tonul si sardinele, sau carnea din conserve, cum ar fi șuncă și carne de vită.

Supa din conserve este o necesitate. Puteți achiziționa aceste produse într-o mare varietate de arome de la supa de rosii la supe gourmet. Acestea sunt la îndemână pentru servit în orice moment si sunt literalmente o masă și pot fi păstrate pentru luni de zile, înainte de a fi utilizate. De asemenea, este o idee bună sa stochezi biscuiti si paine.

 

Alimente pe care ar trebui sa le ai in camara

De asemenea, trebuie să iei în considerare băuturile. Pliculețele de ceai, cafea și ciocolată caldă sunt elemente de bază și puteți adăuga la aceste ceaiuri   și întăritoare. Nu este nimic mai rău decât sa nu ai pliculețe de ceai, atunci când esti disperat dupa o băutură fierbinte! Zahărul poate fi un alt element de uz casnic strict necesar. Un alt aliment de bază este pâinea. Puteți să păstrați, fie făină și drojdie sau sa optati pentru mixuri gata preparate care sunt potrivite atât pentru masina de facut pâine dar si pentru coacere la cuptor. Acestea sunt deosebit de utile de păstrat în pentru cei care adora gustul de paine de casa, dar sunt si la distanta de la cel mai apropiat magazin.

Fructele trebuie să fie proaspete ori de câte ori este posibil și va trebui să adăugați in camara orice stiti ca familia va utiliza. Fructele, cum ar fi lămâi și portocale au o piele groasă și, prin urmare, o viață puțin mai lunga decât altele, cum ar fi mere. Când vine vorba de nuci, au o valoare nutritiva bună și fructele uscate sunt de asemenea utile. Acestea au, de asemenea, o viață lungă și pot fi păstrate timp de un an sau mai mult, dacă este necesar.

Laptele și cerealele sunt importante. Laptele poate fi adăugat sub formă de praf, conserve sau la cutie. Laptele praf poate fi păstrat pentru mai mult timp, in cutii de carton cu o perioada lungă de viață, dar nu este nevoie sa puneti cutiile de carton în frigider până când nu au fost deschise. Cerealele ar trebui să includă elementele de bază, cum ar fi ovazul. Acestea vor ține, de asemenea, pentru un timp destul de lung.

Elementele esentiale din camara pot varia de la elemente care pot fi păstrate la cele de bază pe care știți că le veți folosi în fiecare zi și puteți să vă planificați în consecință. Cele mai multe dintre alimentele de bază sunt destul de ieftine si se gasesc in cele mai multe supermarket-uri astfel încât să puteți umple dulapul cu ceea ce aveti nevoie cel mai mult pentru foarte puțini bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *