Pentru bijuterii, alege vintage!

Câteva bijuterii de epocă pot fi ceea ce aveți nevoie pentru a da garderobei un stil distractiv și funky, care este unic. Bijuteriile vintage se pot referi la orice piesă care nu este antica, dar care este de obicei veche de două sau trei decenii. Piese din anii 1970 și 1980, pietrele prețioase supradimensionate de la începutul anilor 1940, și siragurile lungi de perle din anii 1920 vă pot da un aspect clasic si plin de culoare. Luați în considerare câteva sfaturi pentru a găsi bijuterii de epocă și pentru a le adăuga la garderoba de zi cu zi.

În primul rând, asigurați-vă că alegeți doar piese care vor completa garderoba pe care o aveti in dulap. Dacă nu te îmbraci potrivit nu   vei putea folosi acele siraguri lungi de perle si lanturi supradimensionate. Mai mult decât atât, dacă nu porti mult verde, frumosul inel de jad nu poate fi o alegere bună, indiferent de cât de atractiv este în magazin. Fii judicioasa atunci când cumperi bijuterii de epocă, astfel încât să nu pierzi timp sau bani.

Pentru a găsi bijuteriile de epocă, pe care le vrei, cauta online. Aceasta ar include vânzări imobiliare,  piețe de vechituri, și chiar Craiglist sau eBay. Aceste locuri sunt toate specializate in piese vintage și pot oferi, de asemenea chilipiruri. Verifica pe Internet pentru vânzări imobiliare locale și licitații sau cauta în secțiunea de vânzări garaje pe Craigslist pentru a găsi ceea ce aveți nevoie.

 

 

Pentru bijuterii, alege vintage!

 

Odată ce ati achizitionat bijuterii de epocă, trebuie să va si distrati cu ele. Purtați mai multe lanțuri scurte împreună sau amestecati și potriviti stiluri, combinaand perle cu lanțuri. Ai putea purta un lanț lung, de catifea pentru un look actualizat. Poți purta bijuterii mai mari cu haine casual. De exemplu, un inel de cocktail colorat cu blugi vă poate da un stil de actualizat și face hainele de week-end mai interesante. Ai putea de asemenea, purta cercei de epocă la birou la un costum simplu.

De asemenea, te poti distra cu bijuteriile de epocă, care sunt de multe ori foarte ieftine. Poti invata sa faci diferența între un antic real și o reproducere. Cel mai bun mod de a face acest lucru este sa citesti cărți despre bijuterii antice sau sa navighezi pe Internet prin antichități și site-uri de colecție.

 

 

Pentru bijuterii, alege vintage!

 

Familiarizați-vă cu “semnele.” Multe elemente de epocă au semne distinctive care identifică era piesei și filtrul. Din nou, citind despre bijuteriile antice vă va ajuta să recunoasteti asta.

Apelati la magazine cu dealeri de renume și la magazinele de încredere.

Online puteți găsi o bogăție de informații despre bijuteriile de epocă, caracteristicile lor și valoarea, precum și pe forumuri și camere de chat dedicate colectionarilor de bijuterii antice.

Cumpara ceea ce iti place. Chiar și colectionarii impatimiti cumpăra ocazional ceva nu-așa de valoros care le-a placut.Dacă aveți o piesă care credeți că ar putea fi deosebit de valoroasa, va trebui evaluata de către un expert .

Dacă doriți să cumparati sau să vindeti bijuterii de epocă, există multe site-uri online, unde puteți face acest lucru. Pentru a vinde, va trebui, în general, să faceti o fotografie a piesei și sa o puneti pe site cu ajutorul unui scaner. Verificati site-urile cele mai reputate, sau obțineti informații de pe forumuri înainte de a cumpăra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *