Cum scapam de furnici in mod natural

Furnicile sunt dăunătorii cei mai comuni care se găsesc în casele noastre, în special în bucătărie. Daca ai furnici in bucatarie indică faptul că nu este curat. Furnicilor le place să mănânce resturile așa că dacă lasi orice mâncare descoperita în bucătărie, furnicile se târasc până la ea. Utilizarea pesticidelor chimice / spray-uri care conțin insecticide pentru a scăpa de furnici este periculos pentru oameni și mediu, astfel modul natural este cel mai bun. Este simplu și mai ieftin în comparație cu alte moduri. Să învățăm câteva dintre modalitățile naturale de a scăpa de furnicile din bucătărie.

Moduri naturale pentru a scăpa de furnici

1) Castravete

Castravetele este un remediu eficient pentru ca furnicilor nu le place gustul de castravete. Doar pune bucati de castraveți în zonele afectate și furnicile vor pleca acasă. Castravetele este toxic pentru ele, astfel furnicile evita consumul de coji de castravete.

2) Oțet

Oțetul alb este unul dintre cele mai bune remedii. Pulverizarea de oțet în zona afectată de furnici elimină feromonii lasati de furnici.. Pentru a ucide furnicile, se toarnă oțet direct pe ele.

 

Cum scapam de furnici in mod natural

 

3) Sare

Sarea este foarte eficienta  pentru ca de asemenea, omoara furnicile. Faceti o soluție din sare amestecata cu apă caldă și se pulverizează această soluție pe zonele în care, de obicei, apar furnici.

4) Pudra pentru copii

Pudra pentru copii este un remediu mult mai eficient. Se presara pudra pentru copii peste locul invadat de furnici. Pudra pentru copii conține talc și furnicile urăsc mirosul de talc așa că stau departe de ea.

5) Menta

Se presara pulbere de frunze uscate de menta in zonele afectate de furnici. Puteți folosi, de asemenea, plicuri de ceai de menta in loc de frunze de menta uscate. Uleiul de menta poate fi, de asemenea, pulverizat pe zonele afectate de furnici. Mirosul și gustul de menta poate ucide furnicile.

 

Cum scapam de furnici in mod natural

 

6) Borax

Boraxul este printre cele mai comune remedii pentru a controla furnicile. Borax si zahăr amestecat, în părți egale se pune pe locurile afectate. Boraxul distruge sistemul digestiv și scheletul exterior al furnicii.

7) Suc de lămâie

Pentru a face solutia cu suc de lamaie , se amestecă suc de lămâie și apă în proporție egală. Puneti soluția în sticla cu pulverizator..

8) Săpun

Faceti o soluție de săpun prin amestecarea săpunului cu apă. Se pulverizează acest amestec direct pe furnici pentru a le ucide. Sapunul sparge stratul ceros al furnicii si le deshidrateaza.

9) Ceapa, ardei iute și usturoi

Ia 1 ceapa, 1 lingura de piper cayenne, 1 cățel de usturoi și 1 l. apă. Amestecati toate ingredientele cu ajutorul unui blender. Completați amestecul în sticla cu pulverizator si pulverizati ori de câte ori furnicile sunt văzute.

Alte moduri naturale pentru a scăpa de furnici

Pune frunze de dafin / scortisoara / catei de usturoi / în locurile în care furnicile, în general, vin.
Imprastiati un amestec de bicarbonat de sodiu și zahăr (în cantități egale) în cazul în care veți găsi furnici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *