Cum sa obtii smokey eyes perfecti

Ochii fumurii sunt in mare voga si nu dau semne sa se demodeze. Iata cativa pasi prin care sa obtii ochii fumurii perfecti.  Cheia este o acoperire corespunzatoare. Asigura-te ca amesteci culorile bine si sa le unesti pentru un efect perfect. De asemenea, este important sa imperechezi culurile de baza  deschise cu cele inchise. Un amestec bun include: baza aurie deschisa, cu o culoare inchisa deasupra, baza sampanie cu albastru stralucitor si piersica cu nuante de verde.

Cum sa faci:

 1. Pregateste pleoapa.  Cheia este sa nu se topeasca culorile de-a lungul zilei, astfel ca va trebui sa le pastrezi neuleioase. Pentru asta, e nevoie sa aplici o baza, inainte sa treci la pasul urmator.
 2. Aplica dermatograful. Daca mergi pe un negru tipic, maro sau gri, aplica un dermatograf din aceasta paleta de culori, deasupra pleoapei, desenand linia subtire prin aplicarea a trei puncte pentru precizie, pe care apoi le unesti. Daca optezi pentru culori mai tari, trebuie sa sti ca violetul face niste ochi fumurii superbi.
 3. Aplica culoarea pe pleoapa superioara. Pentru culoarea de pe pleoapa superioara, vei folosi un creion pentru ca e mai usor. Odata ce linia e desenata, imprastie culoarea cu degetul. Poti sa aplici putin fard pentru un efect fumuriu.
 4. Aplica culoarea de baza iluminatoare. Din nou, cheia pentru smokey eyes perfecti este potrivirea culorilor, adica o baza deschisa la culoarea cu o nuanta mai inchisa. Aplica pe ploapa, pana la osul sprancenelor o culoare deschisa, cremoasa.
 5. Uneste culorile. Acum ca ai baza si dermatograful, e timpul sa dai efectul fumuriu. Ai nevoie de un fard inchis la culoare. Folosetse o pensula inmuiata in culoare la linia genelor. Asigura-te ca aplici culoarea in asa fel incat dermatograful sa nu mai fi
 6. Verifica-ti machiajul. Asigura-te ca ambii ochi sunt la fel si nu ai ratat nimic.
 7. Termina cu aplicarea rimelului. Daca nu ai genele lungi, naturale, atunci curbeaza-le cu aparatul inainte, apoi aplica mascara.

  Cum sa obtii smokey eyes perfecti

Sfaturi:

 1. Aminteste-ti sa iti pastrezi buzele nude. Cand aplici un machiaj puternic, de exemplu ochi fumurii sau ruj rosu, pune accentul doar pe una dimntre ele, nupe ambele, pentru ca devine prea strident si nu vei vrea s aarati ca un clovn.
 2. Pentru putin amuzament, incearca mascaar albastra sau verde. Iti va scoate ochii in evidenta.
 3. Linerul nu trebuie sa fie neaparat creion. Expertii in machij spun ca fardul poate tine locul drermatografului. Pentru asta, ia o pensula umezeste-o, apoi inmoai-o in fard. Asta iti va oferi o linie precisa. Poti sa folosesti nuanteel inchisa si fara sa uzi pensula. Oricum, linia e necesar apentru ochi fumurii.

ce ai nevoie:

 • baza
 • 2 farduri: unul deschis, altul inchis
 • dermatograf
 • pensula de machiaj
 • Mascara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *