5 articole de imbracaminte care s-au demodat

Cu atât de multe opțiuni disponibile pentru femei in ziua de de astăzi atunci când vine vorba de moda, de ce sa purtam vreodată ceva care nu ne avantajeaza? Din păcate, multe femei poarta cele mai recente mofturi sau tendinte in moda, sau ceva care a fost popular în urmă cu mulți ani, fără a fi cu adevărat sincere cu privire la cât de bine se completează cu aspectul lor. Luați în considerare 5 lucruri cu care nimeni nu arată bine și notati dacă ați putea fi vinovate de a avea unele dintre aceste elemente în dulapul vostru.

Blugi cu talie inalta.. Acestia accentueaza soldurile si burta și puteți adăuga cu ușurință zece kilograme in plus. Betelia ar trebui să atingă doar partea de sus sau de mijloc a șoldurilor și nu mai mult. Blugii cu talie inalta sunt, de asemenea, de obicei, mai mari la nivelul picioarelor, care adaugă, de asemenea centimetri la silueta ta. Dacă nu ai cumpărat o nouă pereche de blugi, în câțiva ani, verifica stilul tau.

 

5 articole de imbracaminte care s-au demodat

Pantaloni cutati. Ca blugii cu talie inalta, acestia adăuga centimetri în talie și te fac să arăți mai groasa si mai lata decat esti cu adevarat. Pantalonii cutati au fost populari cu mulți ani in urma, când femeile au început poarte pantaloni la birou, dar azi aveți mai multe opțiuni pentru pantaloni. Acestia iti pot subtia talia și sunt mult mai atragatori.

 

5 articole de imbracaminte care s-au demodat

Fustele pana la jumatatea gleznei. Acestea fac picioarele sa arate consistent mai groase mai degrabă decât lungi și subtiri. Fustele pana la genunchi sau chiar mai sus fac piciorul sa arate mai bine, și fustele scurte adauga lungime întregului picior. Rochiile maxi pana la glezna nu dau acest aspect secționat la picioarele tale, astfel încât acestea pot fi o alegere bună în timpul verii. Fustele pana la jumătatea gambei sunt un NU pentru toată lumea.

 

5 articole de imbracaminte care s-au demodat

Pulovere grele, supradimensionate. Acestea au fost foarte populare în timpul anilor 1980 când au fost purtate peste guler , dar acestea adaugă centimetri la silueta ta și nu fac nimic pentru a o pune in valoare
Alege pulovere din materiale moi care sunt feminine și  te avantajeaza.

 

5 articole de imbracaminte care s-au demodat

Pantalonii de trening. Acesti pantaloni de modă veche, care sunt largi și se aduna la glezne nu sunt măgulitori și nu e recomandat sa iesiti cu ei afara.
Aveți alte opțiuni pentru ora de sport, care sunt la fel de confortabile, dar mai  feminine, inclusiv pantaloni de exerciții mulati.
Dacă trebuie să purtati pantaloni de trening la sala de sport, păstrați-i la sala de sport și nu ii purtati in oras sub nici o forma.

 

5 articole de imbracaminte care s-au demodat
Există alte elemente care ar putea să nu fie in regula, deci verificați dulapul și verificați look-ul înainte de a  iesi afară. În cazul în care un anumit stil pur și simplu nu funcționează, alegeți altceva. Întotdeauna vrem sa aram bine indiferent de ceea ce alegem astfel încât întotdeauna va trebui sa cautam cel mai bun stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *