Cum sa te imbraci la o intalnire de afaceri

Când participi la o intalnire de afaceri, vrei să te asiguri ca ești îmbrăcata corespunzător, mai ales dacă esti persoana responsabilă de întâlnire sau dacă vei avea  o prezentare. Indiferent de stilul tau personal, atunci când desfășori afaceri si vrei ca interlocutorii sa se concentreze pe munca ta, nu pe tine sau tinuta ta, va trebui sa tii cont de cateva reguli vestimentare. În același timp, nu vrei să pari monotona sau neîngrijita și nu există nici un motiv pentru care sa nu adaugi personalitate in stilul tau atunci când mergi la o întâlnire de afaceri.

Un costum bun este fundamentul la ceea ce sa porti la o întâlnire de afaceri, iar acesta ar trebui să fie un costum de afaceri modest. Costumele pentru femei cu pantaloni sunt de obicei potrivite in timpul unei întâlniri de afaceri pentru a încuraja pe cineva să te ia în serios ca o profesionista. Puteți observa, de asemenea, că fustele au tendinta de a se trage în sus atunci când stai jos, astfel încât s-ar putea scoate în evidență piciorul mai mult decât v-ați fi așteptat, atunci când purtati o fusta. Dacă veți purta fuste, ca parte din costumul de afaceri, alegeți  fuste nu foarte scurte.

 

Cum sa te imbraci la o intalnire de afaceri

 

Culorile neutre sunt cele mai bune pentru o întâlnire de afaceri, pentru ca din nou, vrei ca atenția să fie concentrata pe munca ta, nu pe hainele tale. Un costum roz sau ceva cu verde stralucitor poate arata bine pe umeraș, în magazin, dar, probabil, nu va lăsa o impresie bună în timpul unei întâlniri de afaceri.

Ceea ce porti pe sub un costum este de asemenea important. Nu vrei să arati prea mult pielea. O bluza de matase este perfecta pentru un costum de afaceri și ai grija, pentru ca un decolteu adanc sau o bluza care este prea strâmta va fi distrage atentia. Alege ceva neutru si simplu. Evita prea multe elemente  pe o bluza, cum ar fi una supradimensionata in fata sau cu volane, pentru  ca acestea pot fi prea feminine și distrag atenția.

 

Cum sa te imbraci la o intalnire de afaceri

 

Pantofii si accesoriile, de asemenea, trebuie să fie adecvati pentru o întâlnire de afaceri. Tocurile care sunt prea mari vor fi mai potrivite pentru un club de noapte. Pantofii simpli, fără prea mult decor sau podoabe, în culori neutre, sunt cei mai buni. Prea multe curele, funde, panglici, varf de metal, si alte decoratiuni vor atrage atenția departe de tinuta ta de afaceri.

Bijuteriile ar trebui să fie, de asemenea, de bun gust și simple. Adesea, un inel și un ceas sunt singurele elemente de care aveți nevoie pe mână, și s-ar putea opta pentru o mica pereche de cercei sau un colier mic, dar nu ambele. O întâlnire de afaceri nu este loc pentru cercei lungi, coliere,bratari voluminoase. Întotdeauna fii precauta atunci când accesorizezi un costum de afaceri, si vei arata perfect profesional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *