Cumparaturi la mall, fara stres

Cumpărăturile la mall sunt una dintre distracțiile mele preferate. Cu toate acestea, unii oameni urăsc sa faca cumpărături la mall pentru a evita costurile si stresul. Daca esti unul dintre acei oameni care cred că mall-ul este un rău necesar, poti găsi următoarele sfaturi care să ducă la o experienta de shopping mult mai placuta si mai putin stresanta.

Sosiți la prima oră cand se deschide mall-ul. Vi se garantează un loc de parcare la alegere. Daca este o zi caldă și însorită, parcare la umbră. Dacă e o zi rece sau ploioasă, in parcul de lângă intrarea in mall. Dacă excursia dumneavoastră la cumpărături nu se va încheia până mai târziu seara, în cadrul parcului e o zonă bine luminată pentru siguranta.

Diminetile de joi și vineri sunt potrivite pentru a face cumpărături. Multe magazine începe vânzările de weekend în aceste zile. Puteți achiziționa elementele produse la preturi scazute.

 

Cumparaturi la mall, fara stres

 

Lasă-ți haina în mașină. În mod inevitabil, te vei încălzi în timp ce faci cumpărături. Vrei într-adevăr o sarcina suplimentară de a transporta haina oriunde te duci?

Purtati lenjerie care se potriveste cu tonul pielii. Cu sutiene si chilotei nud , puteți încerca orice culoare de îmbrăcăminte. Acest lucru vă va oferi aspectul cel mai exact al modului în care hainele  vor apărea.

Dacă ai un loc preferat la mall in care te oprești mereu la o gustare – solicita un card de recompense.

Păstrați chitanțele în același loc, în portofel sau în geantă. De obicei, casierul va întreba dacă doriți sau nu să le păstrați. Întotdeauna spuneti da, sau cere daca el nu le oferă.

Adreseaza-te vanzatorului daca vrei sa iti pastreze un articol. Cele mai multe magazine au o politica de la una la trei zile. Poti sa faci acest lucru atunci când găsesti o rochie care îti place, dar totuși vrei să verifici in alte magazine pentru ceva mai bun. Acest lucru garantează că rochia va fi în continuare acolo, la sfârșitul zilei, dacă decizi să o cumperi.

 

Cumparaturi la mall, fara stres

 

Întreabă întotdeauna despre politica de returnare a magazinului. Unele magazine au o politica generoasa , în care aproape orice produs poate fi inapoiat cu o chitanță. Cu toate acestea, alte magazine nu accepta daca a trecut un anumit număr de zile.

Profitați de funcția memorie vocală de pe telefonul mobil. Daca vedeti o pereche de pantofi care va plac, dar va intrebati daca nu puteți găsi o pereche identica sau similara la un alt magazin, la un preț mai bun? Lasă o notă vocală pe telefon  cu o descriere și prețul pantofilor. Efectuarea unei note vocale este mult mai rapida decât una scrisa și mai fiabila decât o notă mentală.

Lăsați soțul sau alte persoane semnificative la domiciliu. Pentru excursii la cumpărături serioase, opteaza sa mergi la magazin singura. Fără soț sau oricine altcineva, poti face cumpărături mai libera și nu te vei simti vinovata despre cat timp petreci în fiecare magazin. Te poti concentra pe ceea ce ai nevoie sau doresti să cumperi.

Abonează-te pentru a primi cupoane și oferte speciale pe e-mail și online de la magazinele tale preferate. Unele magazine ofera un discount de 15-20% la prima sau achizițiile din aceleași zile, cu un card de magazin.

Librăria de la mall este un loc minunat pentru a-ti odihni picioarele obosite. Poți să stai și să răsfoiesti prin cărți și reviste pentru inspiratie la cumpărături si chiar mai mult.

Profitați de biroul de servicii clienti de la mall. Oamenii care lucrează la acest birou pot răspunde la tot felul de întrebări despre mall, inclusiv locația unui bancomat, localizarea unui magazin, informații despre evenimentele de la mall și nume de restaurante cu un tip de aliment pe care îl specificați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *