Dieta lui Anne Hathaway, noua Catwoman

Chiar daca forma ta este aproape de perfectiune, poate nu e suficient sa arati perfect intr-un costum mulat de pisica. Asta este problema cu care Anne Hathaway’ s-a confruntat in timp ce se pregatea pentru rolul  lui Catwoman in The Dark Knight Rises.

“Acel costum de pisica-e de neiertat omule! E nevoie de 3 oameni sa ma introduca in el “, a glumit AnneInsa, desi slabuta, Anne Hathaway a trebuit sa lucreze la un plan de dieta si unul de exercitii pentru a da tot ce e mai bun din ea si sa arate bine in costumul pisicesc. Afla toate detaliile dedesubt.

Dieta lui Anne Hathaway

Principalul tel a fost sa isi pastreze la intensitate maxima programul de exercitii si dieta in acelasi timp.

Dieta lui Anne Hathaway, noua Catwoman

“Anne Hathaway nu a venit la noi iesita din forma sau avand zone cu probleme, dar a vrut tonifiere. In primul rand, obiectivul nostru a fost sa-i recomandam alimentatia corecta astfel incat sa se poata antrena in functie de nevoile ei.”, a dezvaluit antrenorul personal al lui Anne,  Jackie Keller.

Dieta lui Anne Hathaway, noua Catwoman

Cereale integrale, avocado, arahide, seminte de susan, ciocolata neagra, legume rosii si portocalii care sunt puternice in antioxidanti, verdeturi, ghimbir se pare ca sunt alegerea perfecta. Ca sa fie mai sigura, cea mai noua Catwoman a mers aproape pe o dieta vegan, antiinflamatoare. Dar fiind o mare iubitoare de ciocolata, lui Anne Hathaway i s-a permis sa se bucure de un desert sanatos, cum sunt prajiturelele de ciocolata fara gluten, in fiecare zi pentru a evita pofta. Pentru a avea suficienta energie la urmatoarea sedinta de exercitii Hathaway a trebuit sa manance la fiecare 2-3 ore. Asta a inclus 6 sau chiar sapte mese, condimentate cu o supa sau o salata. O hidratare corespunzatoare a jucat un rol important. Keller a recomandat sa dubleze aportul de apa pentru a ramane hidratata si a stimula metabolismul.

Exercitiile

Cand vine vorba de exercitii, trebuie sa admitem ca Anne Hathaway a transpirat ceva ca sa obtina asemenea rezultate. Problema era ca a avut doar o luna la dispozitie sa intre in costumul Catwoman.  Planul ei de exercitii a urmarit forta si tonifiere, nu pierdere in greutate. S-a antrenat cinci zile pe saptamana, iar ca sa-si activeze mai multi muschi a facut exercitii mai scurte si intensive. In plus, lui Hathaway i s-a spus sa-si completeze exercitiile cu o ora si jumatate de dans.

De aceea, o felicitam pe noua  Catwoman!  A muncit din greu si a obtinut rezultate fantastice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *