Kate Beckinsale vrea sa imbatraneasca natural

Toate suntem putin  obsedate de cum aratam si vrem sa ramanem pe cat posibil tinere, chiar daca timpul trece. Si sunt destule descoperiri stiintifice care ne pot ajuta. Insa, mai sunt femei care prefera sa imbatraneasca natural fara operatii, botox sau orice interventii pentru a scapa de riduri si alte semne care apar odata cu varsta.  Kate Beckinsale este una dintre ele si a povestit revistei Glamour  ca nu are de gand sa se transforme intr-o persoana cu tuneluri pe fata.

Ea spune ” Simt ca frumusetea e un dar pe care il ai o vreme si te bucuri de el cat timp il ai. Si daca esti suficient de norocoasa sa ai o fiica si sa ii transmiti si ei darul, te bucuri de asta. Mama mea a fost intotdeauna foarte foarte frumoasa-si inca este la 60 de ani.”

Kate Beckinsale vrea sa imbatraneasca natural

Kate Beckinsale isi exprima indignarea in legatura cu atitudinea societatii moderne fata de proaspetele mame:

“Exista o obsesie in legatura cu procesele normale. Schimbarile aduse de sarcina asupra corpului unei femei. Este normal sa nu arati ca inainte odata ce ai adus un copil pe lume. Am fost uriasa dupa ce am nascut-o pe Lily, am pus ceva kilograme pe mine si nu m-am oprit pana nu am incetat cu alaptatul. Am fost norocoasa ca britanicii nu au fost atat de paparazzi atunci. Am putut sa ma bucur de copilul meu fara sa imi fac atatea probleme ca nu mai intru in jensi. “

Kate Beckinsale vrea sa imbatraneasca natural

Vorbind despre a avea inca un copil la 38 de ani, actrita spune :

“Exista o parte din mine careia i-ar placea sa mai aiba un copil si sa am aceasta experienta intr-o relatie care merge bine este minunat, dar nu sunt sigura. La un anumit punct, decizia va fi luata de mine, pana cand ovarele mele vor functiona. Vom vedea. Si va trebui sa am tripleti”

Kate Beckinsale a trebuit sa se maturizeze rapid, deoarece si-a pierdut tatal devreme. Si pierderea lui a afectat-o teribil.

“Imbatranirea se intampla, pentru ca asta e firesc. Tatal meu a murit la 31 de ani si ma gandesc ca viata e un dar pentru care trebuie sa fii recunoscator. Chiar daca cu varsta arat altfel, totusi asta inseamna  sa traiesti”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *