Destinatii de vis, statiunile de la Marea Rosie

Marea Roșie și regiunea Sinai din Egipt sunt locurile ideale pentru pauze romantice. Vă puteți relaxa în camera dvs. cu vedere la mare, vă puteti bucura de nisipurile albe ale plajei și peisajul superb al deșertului. Există multe statiuni de unde sa alegeti de-a lungul liniei de coastă și este o locație foarte populara printre scafandri.

Sharm El Sheikh este una dintre destinațiile de top. Aceasta este situata chiar pe vârful de sud a Peninsulei Sinai și are nu mai puțin de 60 de km de plaje. Acesta este un loc foarte modern, pentru a vă petrece vacanța și puteți găsi tot ce aveti nevoie, de la magazine la hoteluri de lux. Complexul de la Nabq Bay către Maya Bay, include Na’ama, primul hotel din regiune. Complexul include o multime de mall-uri de designer și o viață de noapte antrenanta.

 

 Destinatii de vis, statiunile de la Marea Rosie

Statiunea a devenit un nume obișnuit in lume fiind printre primele zece destinații preferate pentru vacanțe. Aceasta este o destinație de vacanță populara datorită climatului și este o destinație perfectă pentru cei care sunt în căutarea soarelui în timpul lunilor de iarnă. Zona are acum al doilea cel mai aglomerat aeroport și în timp ce vă aflați aici, vă puteți alătura excursiilor la unele dintre atracțiile tradiționale ale Egiptului, cum ar fi Piramidele, Nilul și orașul Cairo.

Una dintre atracțiile din Sharm El Sheikh este faptul că aceasta este o statiune foarte rezonabila ca pret și multe dintre hotelurile de aici au oferte all-inclusive, astfel încât vizitatorii să se bucure de o atmosfera de petrecere similara pe insule, cum ar fi Ibiza. Ce se poate face în Sharm El Sheikh în afară de scufundări? Puteți să petreceți ceva timp prin deșert sau la plimbare pe o cămilă, dar există, de asemenea, unele atracții turistice pentru cei care sunt în căutarea a ceva un pic mai mult cultural.

 

Destinatii de vis, statiunile de la Marea Rosie

 

Mănăstirea Sf. Ecaterina este veche de mai bine de 1.700 de ani și nu este aproape de Sharm El Sheikh, este la o călătorie de jumătate de oră, dar este o necesitate pentru oricine este interesat de istoria țării. Există încă un asezamant de călugări și sit -ul este destul de izolat, dar poti sa vizitezi muzeul și biblioteca. Cei care au multa energie pot urca in partea de sus a muntelui și sa admire privelistile uimitoare de acolo.

Alternativ, ai putea opta să-ti petreci timpul în Golful Suez, în cazul în care poti găsi Hurghada. Acesta este foarte similar cu Sharm El Sheikh, dar are caracteristici suplimentare cu moschei, piețe și bazaruri de modă veche. Este un mic sat de pescuit, dar a crescut foarte mult, devenind unul dintre cele mai importante statiuni din regiune. Această zonă este, de asemenea, populara printre turisti.

Marsa Alam este un loc foarte relaxant pentru o vacanță. Este una dintre statiunile mai mici din regiune, vă puteți petrece timpul aici, în singurătate și să luati parte la unele sporturi de apă. Aceasta e perfecta pentru cei care doresc o pauza romantica departe de aglomerație. Hotelurile de aici sunt de calitate superioară și vă puteți bucura de mese rafinate în restaurante.

 

Destinatii de vis, statiunile de la Marea Rosie

 

Taba este, de asemenea, o statiune pentru pace și liniște. Există unele plaje mari și vederi minunate ale munților, aceasta are, de asemenea, un curs de golf de clasă mondială. Unul din motivele pentru care oamenii aleg aceasta statiune e că este aproape de Iordania și veți putea vizita orasul pierdut Petra, deoarece se poate ajunge ușor.

Stațiunile de la Marea Roșie din Egipt ar putea să nu fie locul cel mai bun pentru o vacanță romantică, dar totul depinde de punctul dvs. de vedere. Exista statiuni, care nu au fost încă descoperite de turismul de masă și acestea sunt ideale pentru a experimenta stilul de viață tradițional egiptean, precum și a te bucură de tot ceea ce are de oferit o stațiune de vacanță. Pentru o petrecere, Sharm El Sheikh este cu siguranta locul ideal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *