Echilibreaza energia din casa ta

Feng Shui este o forma de arta antica de echilibrare a energiilor într-o cameră sau într-o structură. Practica veche implică crearea de structuri care utilizează elemente naturale și a le aduce în armonie. Astăzi, cei mai mulți oameni știu Feng Shui-ul ca o modalitate de a aranja mobila în casele lor sau birouri, astfel că au un flux sănătos de energie.

Unul dintre primele lucruri pe care să le luati în considerare este pozitia in care casa  se află. Nu puteți face  multe în cazul în care casa este situata în apropiere de o cantitate mare de elemente naturale. Deci, daca un consultant Feng Shui va vizita casa. pentru a vă ajuta să aduceti elementele în echilibru, există multe elemente care necesită o atenție specială atunci când se creează un feng shui acasa sau la birou, care este aliniat în mod corespunzător.

 

Echilibreaza energia din casa ta

 

Artă antică

Cei care practică Feng Shui și sunt instruiți corespunzător în arta antică vor instrui de multe ori clienții să aibă grijă de exteriorul caselor lor. Veți avea nevoie sa evaluati ce elemente și energii pot obstrucționa fluxul din afara casei. Dacă aveți un vecin cu un câine urât mirositor, este posibil să doriți să plantati flori dulci mirositoare in apropiere de uși sau ferestre  astfel încât să puteți crea un echilibru între ceea ce nu se poate controla si ceea ce se poate gestiona.

Blocajul de energie trebuie eliminat

Consultantul Feng Shui va intra apoi in casa in cautare de lucruri care creeaza tensiuni și blocheaza fluxul de energie. Intrarea in casă, la fel ca toate ușile, este importanta, deoarece pe aici intra energia. Apoi, consultantul se va deplasa în jurul casei pentru a vedea unde pot   fi  blocaje. Nu este necesar sa schimbi modul in care interiorul casei tale este structurat, dar poti schimba scopul camerei și modul în care mobilierul din cameră este aranjat.

 Echilibreaza energia din casa ta

 

Expertul in Feng Shui se va uita, de asemenea, la lucrurile utile si inutile din casa ta. Feng Shui este o arta asiatică și, dacă te uiți la stilul asiatic tipic, este foarte curat și simplu. Consultantul vă va ajuta să creați un spațiu care este ordonat si maximizeaza cu adevărat dimensiunea camerelor și ceea ce ai pus în ele. Cu minimum de lucruri într-o cameră, veți simți că energia crește și înflorește. Având prea multe lucruri într-un spațiu mic, interiorul închis poate fi sufocant pentru mulți oameni.

Dormitorul

Cei mai mulți oameni își vor folosi expertul in Feng Shui pentru a lucra la doar câteva camere din casă. Camera cea mai importanta pentru majoritatea oamenilor este dormitorul, deoarece aici fluxul de energie este foarte important, din cauza faptului ca somnul reface energia. Un consultant va va spune in ce culoare sa pictati camera, unde să plasati patul, și ce altceva ar trebui să fie în spațiu pentru ca energia sa curga în mod corespunzător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *