Electrocasnicele si bugetul

Toată lumea este pe deplin conștienta de cât de important este un buget. În zilele noastre, cei mai mulți oameni doresc  să fie în măsură să acopere facturile în fiecare lună. Dacă nu puteți realiza acest lucru va trebui sa faceti  un împrumut și acesta ar putea fi începutul unei spirale a datoriei. Rularea unui sistem eficient de uz casnic  este singura modalitate de a ști exact cât de mult bani  cheltuiti pe facturi. Odată ce faceti acest lucru  va va ajuta să va tineti departe de datorii – și să sperăm – chiar sa economisiti niște bani în fiecare lună.

Electrocasnicele sunt o necesitate în casa ta, și este greu de ignorat sa cumperi ultimul model, cu toate lucrurile noi care apar pe piata. Insa, nu te lasa influentata de reclama si economiseste bani si energie, cumparand aparatul corect. Fiind o consumatoare informata poți obține ceea ce vrei si acest lucru te va ajuta să menții facturile de energie mai mici. Cel mai important lucru de făcut atunci când vrei să cumperi o noua masina de spalat vase, frigider, masina de spalat este sa cauti eticheta de economisire a energiei. Afla cum să le citesti ca  sa sti ce cauti. Când vine vorba de citirea etichetelor, marimea conteaza. Clasa de energie  A pe o masina de spalat   inseamna economie la factura de electricitate. Trebuie să comparați etichetele de pe aparatele de aceeași mărime pentru a ști care dintre ele au cele mai bune clase de energie. Cumpara aparatul cu cel mai buna clasa. Este posibil să cheltui  mai multi bani dar vei face economii la factura lunară la energia electrica. Fa matematica și alege cele mai mari economii pentru bugetul tau. Deci, cand te decizi sa schimbi masina de spalat vase veche cu una noua, citeste bine eticheta, pentru a fi in masura de a determina cata energie foloseste fata de  cea veche, pentru o economie la buget.

 

Electrocasnicele si bugetul

 

Frigiderele sunt o imensă paguba asupra bugetului de energie. Ele funcționează 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, pe tot parcursul anului. Eticheta de economisire a energiei este mai importanta decât oricând atunci când se face o achiziție nouă. Încearca să cumperi unul care are clasa  A, A + sau A + + precum și să acorzi o atenție la dimensiunea frigiderului. Adăugarea de accesorii ca dozatoarele de apa, cuburile de gheata, sertare suplimentare, și rafturi doar va adăuga mai mult la factura lunara.

 

Electrocasnicele si bugetul

 

Atunci când cumpărati o mașină de spălat, luati în considerare doar ceea ce face aparatul. Există modele frumoase, care oferă cicluri suplimentare de apă și setări suplimentare dar vor fi mai scumpe. Luați în considerare doar ceea ce aveți nevoie și  pentru ce tip de rufe pentru a alege cea mai bună mașină de spălat pentru familie. Găseste una care iti satisface nevoile cu cel mai mare rating de energie pe care ti-l poți permite. S-ar putea sa nu ai nevoie de o mașină de spălat cu zece setări diferite de spălat rufe si care te coste mai mult pe tot parcursul anului. Concentreaza -te pe performanța de spălare, eficienta de centrifugare și eficiența energetică atunci când iei decizia finala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *