Exercitii pentru femeile ocupate

Femeile care sunt mereu pe drum nu au întotdeauna timp să anuleze o oră sau mai mult pentru exercitii. Pentru cele care doresc să rămână sănătoase și să includă mișcare in timpul lor, există multe exerciții simple și scurte care se pot face în 10 minute sau mai puțin.

Oriunde și oricând

Multe exerciții rapide se pot face la domiciliu, la birou, la aeroport, sau chiar la magazinul alimentar. Nu uita ca exercitiile rapide pot fi direcționate către anumiți mușchi, care pot imbunatati puterea de bază și postura. Este important să se investească 10 minute si te vei simti mai bine pe tot parcursul zilei.

Mers rapid cardio

Dacă aveți nevoie de un impuls cardio rapid, un exercițiu care se poate face este un simplu act de mers pe jos, dar mersul pe jos, cu un scop și cu conștientizarea corpului. Dacă aveți spațiu și timp pentru a merge pe jos timp de zece minute,  practicati mersul cu viteza si cu umerii trasi înapoi.
Un alt lucru important de făcut într-o plimbare de 10 minute este de a păstra muschii stomacului in lucru și părțile laterale ale corpului înaltate in încercarea de a delimita spațiu între partea de jos a coastei și în partea de sus a pelvisului. Menținerea bună a posturii în timp ce mergi pe jos cu viteza este o provocare.

 

 

Exercitii pentru femeile ocupate

Întinderi la birou

Dacă sunteți în căutarea unui exercițiu rapid, un yoga simplu poate fi făcut fără a fi nevoie de incalzire. Dacă sunteți blocata la birou, acest exercitiu este ușor de făcut.Stați în poziție verticală în scaun, cu mâinile pe genunchi. În timp ce inspiri, uita-te în sus și întinde partea din față a corpului spre tavan.
Atunci când expiri, uita-te spre abdomen și arcuieste spatele spre inapoi. Inalta umerii spre cap, astfel încât sa te uiți în sus, trage umerii înapoi, cand te uiti la abdomen, lasa umerii in jos si relaxeaza-te.

Postura perfecta

Cine ar fi crezut  că ai putea lucra la poziția ta în timp ce stai în picioare în magazinul alimentar la coada? Un alt exercitiu yoga simplu, dar eficient numit Mountain se poate face în timp ce aștepti la casa de marcat pentru a-ti plati cumparaturile.
Mountain reprezintă o parte fundamentală care construieste postura de la picioare pana în partea de sus a capului. Începe prin a te uita la picioarele tale și asigură-te că acestea sunt cu opt – zece centimetri în afară și degetele de la picioare sunt îndreptate înainte.

 

 

Exercitii pentru femeile ocupate

Apoi, stai dreapta și strânge muschii coapselor, strange coapsele împreună fără a muta picioarele. Apoi strânge muschii stomacului și adu umerii înapoi.
În timp ce stai picioare, concentreaza-te pe păstrarea umerilor in spate si stomac pentru că odată ce umerii sunt dati înapoi, stomacul va iesi înainte.
Muntele reprezintă concentrarea pe păstrarea coloanei vertebrale în alinierea sa ideală, deci ține-ți capul și gâtul înalt, de asemenea. Veți observa postura îmbunătățita după numai câteva excursii la magazinul alimentar. Ai putea dori chiar sa tina coada un pic mai mult!

Există atât de multe exercitii simple pe care femeile ocupate le pot face în cazul în care au foarte putin timp liber. Uneori, femeile au nevoie sa faca exercitiile pe care le iubesc deja și isi dau seama ce funcționează cel mai bine pentru ele în timpul lor și spațiu limitat.

Este important sa ramai sanatoasa, de aceea este important să faci exercitii chiar și atunci când te afli în grabă. Investeste 10 minute pe zi pentru sanatatea ta si te vei simti mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *