Datingul online, da sau nu?

Când a aparut prima data datingul online, a fost un lucru infricosator, dar nu mai este cazul. Mulți bărbați și femei obisnuiau să se teamă de matrimonialele online, deoarece nu aveau incredere in profiluri și erau îngrijorați că vor întâlni o persoană periculoasă. Acum, profilurile personale sunt foarte exacte, deoarece oamenii care folosesc datingul online, într-adevăr vor să întâlnească o persoană reală și să aibă o relație reală.

Alege site-uri cu reputație

Există site-uri de dating online, pentru orice stil de viață, dar este important să alegi unul care are reputație buna. Site-urile de dating, mari, ofera mai mulți oameni de unde sa alegi. Poti să te uiti la mai multe profiluri diferite, înainte de a găsi ce doresti si a stabili o intalnire.

Găseste un site care se potrivește nevoilor tale

Site-urile de matrimoniale mai mici sunt mai puțin fiabile, în comparație cu cele mari, dar totul depinde de ceea ce cauți la un partener. Există site-uri bazate pe preferintele religioase, cariere, și stilul de viață. Deci, dacă vrei să cunosti doar bărbați evrei, exista site-uri special concepute pentru tine. Există, de asemenea site-uri pentru cei care au un stil de viata gotic sau chiar pentru cei care lucrează în calitate de fermieri. Site-urile mici matrimoniale nu au atatea optiuni la fel ca și site-urile mari, comerciale dar, acest lucru ar putea fi un lucru bun pentru multe femei, deoarece acestea nu vor sa treaca prin profilele unor oameni cu care nu se potrivesc.

 

Datingul online, da sau nu?

 

Întâlnire într-un loc public

Atunci când decideti organizarea unei intalniri cu cineva cunoscut pe un site web de intalniri, este o idee bună sa o stabiliti într-un loc public, cum ar fi o cafenea sau un restaurant. Femeile ar trebui să se gandeasca întotdeauna la siguranța lor personală atunci când   cunosc oameni noi.

Aranjeaza o iesire

De asemenea, este o idee bună sa ai o cale de a iesi daca intalnirea nu merge bine. Multe femei pot aranja cu un prieten pentru a le da un apel telefonic sau sa spuna ca trebuie să plece la un anumit moment. Intalnirea la masa de prânz este cea mai buna, deoarece există întotdeauna scuza pentru a merge inapoi la munca. Dacă intalnirea merge bine, atunci este ușor să programezi o a doua dar fa-o într-un loc public până când nu te simti cu adevarat confortabil și știi mai multe despre partener.

 

Datingul online, da sau nu?

 

Profiluri onești

Atunci când completezi un profil, este o idee bună să fii foarte sincera. Dacă vrei ca cineva să fie sincer cu tine, atunci si tu trebuie sa fii sincera cu el. Profilul tau ar trebui să aibă o fotografie recentă și reala,  informatii despre cariera, precum și alte informații pertinente. Este important să fii tu însați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *