Figuri de ceara ale celebritatilor la Madame Tussauds

Un actor sau cântăreț, probabil, simte ca a devenit de succes, atunci când începe să câștige milioane de dolari sau incepe să obtina premii de prestigiu, dar în Londra, nu esti o celebritate până nu ai figura imortalizata in ceara la Madame Tussauds! Acest muzeu de ceară este o atracție turistică preferată, cu filiale peste tot în lume, și afișează replici ale actorilor, cântăreților, figuri politice, și chiar criminali celebri.

Există o serie de statui de ceara ale celebritatilor afișate la Londra la Madame Tussauds, inclusiv actrita Kate Winslet, Marilyn Monroe, Charlie Chaplin, Keira Knightley, Taylor Lautner și Robert Pattinson, regretatul Marlon Brando, Lady Gaga, Kylie Minogue, Bruce Willis, Leonardo DiCaprio, Nicole Kidman, Emma Watson si Johnny Depp. Un favorit al vizitatorilor este George Clooney așa cum este așezat pe o canapea , cu o multime de camere  in jur.

 

Figuri de ceara ale celebritatilor la Madame Tussauds

 

Alte vedete pop din locația din Londra sunt Madonna, Rihanna, Cheryl Cole, Beyonce, Amy Winehouse, Britney Spears, Justin Timberlake, Jennifer Lopez, Michael Jackson. Ii veți vedea, de asemenea, pe Johnny Depp Jack Sparrow și Arnold Schwarzenegger ca Terminator, împreună cu Pierce Brosnan si Daniel Craig ca James Bond.

 

 

Figuri de ceara ale celebritatilor la Madame Tussauds

 

Madame Tussauds oferă chiar mai multe nume mari de staruri, inclusiv icon-uri de la Hollywood, Elvis Presley, Clark Gable, James Dean, Vivien Leigh, Marlene Dietrich, și Audrey Hepburn. Staruri ale zilelor noastre din industria cinematografica imortalizate în ceară includ pe Salma Hayek, Samuel L. Jackson, Denzel Washington, Johnny Depp, Jennifer Lopez, Robin Williams, Jamie Foxx, și Nicole Kidman.

 

Figuri de ceara ale celebritatilor la Madame Tussauds

 

Hollywood are, de asemenea, mai multe personaje preferate din filme, inclusiv ET în faimosul coș pe o bicicletă, Whitney Houston ca Rachel Marron din Bodyguard, și Hugh Jackman ca Wolverine din X-Men. Pentru că este despre Hollywood, veți vedea, de asemenea, o serie de figuri de ceară de regizori celebri, printre care Stephen Spielberg, Alfred Hitchcock, Quentin Tarantino, și Howard Hughes. Printre vedetele pop de la Hollywood se numără Rihanna, Justin Bieber, Lady Gaga, Justin Timberlake, și Snoop Dog.

 

Figuri de ceara ale celebritatilor la Madame Tussauds

 

Filiala din Las Vegas a Madame Tussauds este de asemenea foarte populara printre vizitatori și veți întâlni pe Sandra Bullock, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Angelina Jolie, Matthew McConaughey, George Clooney, și Cameron Diaz. Staruri muzicale care au fost onorate cu un loc ii includ pe Rihanna, Whitney Houston, Lady Gaga, Michael Jackson, Madonna, si Tupac Shakur. Veți vedea, de asemenea, pe Whoopi Goldberg, Simon Cowell, și Kathy Griffin.

Dacă v-ar place sa aveti o fotografie alaturi de celebritatea preferată, dar nu știti cum să o întâlniti, vizitați unul dintre muzeele de ceară Madame Tussauds. Creațiile sunt stranii și este un mod distractiv de a fi aproape de vedeta ta preferata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *