Frumoasele de la Premiile Oscar

Premiile Oscar s-au desfasurat si in acest an, intr-o atmosfera glamour, parca de basm, iar vedetele s-au intrecut in a-si expune frumusetea pe covorul rosu. Purtand creatii care iti fura privirea, starurile au stralucit pur si simplu, sub privirile a milioane de oameni din lumea intreaga. Sa vedem ce au ales frumoasele de la Hollywood in acest an si care au fost trendurile pe covorul rosu.
Doamnele in rosu
Sa se asorteze cu covorul rosu, acesta a fost planul lui Michelle Williams, Natalie Portman si al Emmei Stone. Aceste doamne in rosu au fost minunate-  Portman in  rochia vintage Christian Dior, Michelle Williams stralucind in Louis Vuitton, si Emma Stone intr-o creatie Giambattista Valli. Sa nu o uitam pe magnifica Jane Seymour. Rosul fructat in aceste ocazii merge pentru ca atrage atentia si nu compromite eleganta clasica.

Emma Stone, Michelle Williams, Natalie Portman si Jane Seymour
Frumoasele de la Premiile Oscar

Miresele
Ce a fost cu atata alb? Rochii variate de nunta au fost peste tot , de la culoarea scoicii a lui  Cameron Diaz semnata Gucci, la Octavia Spencercu o creatie  Tadashi Shoji si Milla Jovovich cu superba rochie Elie Saab.

Cameron Diaz, Rooney Mara, Octavia Spencer si Milla Jovovich
Frumoasele de la Premiile Oscar

Girlie
Dulce, nuante de serbet, sunt trenduri de primavara, si a fost o adevarata tendinta girlie pe covorul rosu. Penelope Cruz a aratat ca o printesa Disney in rochia Giorgio Armani,  Bérénice Bejo a optat pentru o creatia Elie Saab si  Melissa McCarthy a stralucit in rochia  Marina Rinaldi.

Melissa McCarthy, Penelope Cruz, Bérénice Bejo si Kate Mara 

Frumoasele de la Premiile Oscar

Simplu, dar de efect
Ele au optat pentru rochii simple, dar de efect.  Angelina si Gwyneth,ambele au  fost elegante in creatiile superbe, clasice. Gwyneth  -a purtat o creatie semnata Tom Ford in timp ce  proaspata Shailene Woodley a uimit prin rochia ei Valentino.

Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Anna Faris si Shailene Woodley

Frumoasele de la Premiile Oscar

Decolteuri adanci
La Oscar, nu e timpul sa-ti arati picioarele   (doar daca esti Angelina), dar poti sa-ti evidentiezi decolteul.. Aceste decolteuri, parca facute pentru prima pagina a revistelor- cel mai notabil al lui Jennifer Lopez, semnat Zuhair Murad si Viola Davis, in creatia Vera Wang. Chiar si Meryl Streep a alest un decolteu in V, la superba rochie Lanvin.

Jennifer Lopez, Viola Davis, Meryl Streep
Frumoasele de la Premiile Oscar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *