Gentile de plaja, un must-have

Vara inseamna timp petrecut la plaja si lenevit pe marinea piscinei in fiecare weekend. Daca nu locuiesti langa vreun lac sau ocean, fara indoiala vei planui o vacanta sau cel putin un weekend in care sa te bucuri de apa inainte ca vara sa se termine.

Cele mai potrivite genti de plaja iti vor permite sa impachetezi tot ce ai nevoie ca sa te simti in siguranta si confortabil si sa te asiguri ca si copiii tai au tot ce au nevoie. Poate ai nevoie de cateva genti diferite pentru timpul petrecut pe plaja sau poate  ca vrei sa investesti intr-o geanta mare si incapatoare.

Gentile de plaja, un must-have

Daca mergi la plaja, vei avea nevoie de un compartiment de panza sau de plastic care e suficient de incapator pentru a pune in el tot ce iti trebuie. Asta include prosopul de plaja, protectia solara si cam atat. O geanta cu un compartiment in mijloc este suficienta, dar pentru alte femei care iau cu ele mai multe lucruri pe plaja, niste comparitmente in plus ar fi de luat in considerare. Gentile de plaja, un must-have

Gentile de plaja au numeroase buzunare, pentru telefoane, sicla de apa, carti, si pentru costumul de baie ud. Pentru femeile care duc astfel de lucruri cu ele la plaja ele sunt cea mai buna alegere. Va vor mentine organizate si va veti aminti de ceea ce aveti nevoie.

Gentile de plaja, un must-have

Pentru zilele mai lungi la plaja, cand vei avea nevoie sa faci dus, si sa-ti reaplici machiajul inainte sa mergi acasa, alege o geanta cu un compartiment pentru ustensilele de machiaj atasat. Gentile sunt de obicei rezistente la apa si usor de curatat in caz de pete. Este bine sa investesti in sticlute de calatorie pentru sampon si balsam pentru zilele petrecute pe plaja. Gentile de plaja, un must-have

Un racitor micut poate fi o alegere buna pentru plaja. Daca esti doar tu pe parcursul intregii zile, o gentuta mica pentru mancare e suficienta. Insa, cand mergi cu prietenii sau copiii, un racitor mai mare este mai potrivit. Gentile de plaja, un must-have

Cand iti duci copiii la plaja, este bine sa ai o geanta separata doar pentru ei. Asta va preveni sa iti amesteci lucrurile din geanta cu jucariile lor sau protectia solara. O geanta separata pentru fiecare copil te va asigura ca fiecare are prosopul lui si tot ce e necesar. Cauta versiuni mai mici de genti de plaja pentru copii pentru a putea fiecare sa si-o duca cu el.

Mergi la cumparaturi si cauta genti de plaja care se potrivesc nevoilor si personalitatiii tale. Exista o varietate nelimitata de culori si stiluri din care sa alegi, asa ca nu te uita la cele ieftine care nu sunt de calitate si nu iti confera spatiul de care ai nevoie. Gaseste una care se potriveste tinutei tale si care e usor de curatat, si care sa  te va tine tot sezonul si chiar mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *