Incearca nuante neutre

Nuanțele neutre, cum ar fi alb și bej vor fi potrivite întotdeauna într-o casă, dar, uneori, un spațiu solicită si culori mai îndrăznețe.

De fapt, canapelele, pereții și chiar aparatele din casa sunt afișate în nuanțe de portocaliu, verde smarald, lavanda si albastru păun. Numite ” culori IT” pentru primăvară aceste nuante sunt surprinzător de ușor de lucrat cu ele cu și, atunci când sunt folosite ca o bază sau accent, sunt aproape neutre, spune designerul David Scott.

 

Incearca nuante neutre

 
“Îmi place portocaliul”,spune el. “In mod constant încerc să lucrez cu el în orice interior. Albastru persan, albastru păun . Îmi place să amestec culori calde și reci împreună. “Oamenii, în general, se simt mult mai confortabil cand utilizeaza astfel de culori in casa”, spune designerul Chris Barrett.

 

Incearca nuante neutre

“Oamenii devin mai constienti cum poate fi folosita culoarea. Oamenii pot simti culoarea. Culoarea chiar și puternica poate fi aproape neutra dacă e folosita corect “, a spus el.

Barrett a adăugat un strat de vopsea portocaliu-roșu pentru a da viață baii unui hotel modern de tip boutique, proiectat în California.
Iată câteva sfaturi de la designeri cu privire la modul de a adăuga aceste noi neutre pentru casa.

 

Incearca nuante neutre

 

Dacă doriti sa adăugati un albastru paun la un spațiu, cum faci sa gasesti alte culori pentru a le asocia ? Barrett spune că cel mai simplu mod este de a da diferite nuante de culoare în spațiu. Daca vrei un look îndrăzneț, dar coerent, cauta sa complezi paleta de culori. Albastrul, de exemplu merge bine cu portocaliu, violet și tușe de galben.

 

Incearca nuante neutre

 

“De multe ori putem găsi un material sau un covor care are toate culorile care ne plac și le putem asorta,”, a spus Barrett.

Adauga mobilier colorat
Culori non-tradiționale, cum ar fi lavanda, pot deveni neutre, dacă le folosiți cu un bej, explica Barrett.
“Puteti sa utilizați bej ca un fundal și puteți accentua cu alte culori”, a spus el. “Nu este doar foarte chic ci se afla in echilibru cu alte culori.”

 

Incearca nuante neutre

 

O canapea de culoare verde închis devine neutra langa un perete roz luminos și covor gri.

O alta canapea verde, de data aceasta într-un verde primăvaratic ușor, funcționează ca ton neutru, atunci când este asociata cu alb, maro și negru într-o cameră de zi contemporana.

 

Incearca nuante neutre
Vopseaua
Fie ca vopsiti pereti sau dulapuri, vopseaua este o modalitate ușoară de a adăuga culoare indrazneata pentru un spațiu.

Pictura este un mod subtil de a insufla culoare într-o bucătărie alba.

Dacă ești curajos, spune Barrett, adaugă culoare   unui spațiu prin pictura pereților. Coloreaza lucios, cu un verde lăcuit pe pereți, așa cum se vede in imagini.

 

Incearca nuante neutre

 

Sau, folositi un strat de vopsea albastra pentru a vopsi o baie ori camera copiilor.
Accesorii
“Dacă doriți să adăugați culoare încet, folositi tușe mici, cum ar fi pernele ca accent,” sfatuieste Barrett.

Accentele de culoare – cum ar fi un prosop portocaliu și niste opere de arta – adăuga interes pentru un spațiu complet alb.

 

Incearca nuante neutre

 

Canapelele gri primesc o actualizare cu perne verzi și violet, în acest design de Scarsdale .

Lămpile roșu-portocalii adăuga o neașteptata pata de culoare.

 

Incearca nuante neutre

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *